Arkadaşlar ps4 ümü satıyorum. 500gb çift kol +3 oyun (pes,last of us,watchdogs) 4-5 ay daha garantisi var. kutusu faturası nerede bilmiyorum bulursam yollarım. 950 tl istiyorum.
Printable View
Arkadaşlar ps4 ümü satıyorum. 500gb çift kol +3 oyun (pes,last of us,watchdogs) 4-5 ay daha garantisi var. kutusu faturası nerede bilmiyorum bulursam yollarım. 950 tl istiyorum.
ayrı satılık değil hepsi beraber.
Ps3 minecraft - move navigation - move camera - camera stand - move shotgun - dusunen olursa fiyatlari anlasiriz takas vs de olur
The order oyununu oynayan oldu mu arkadaşlar ?
PS4 için oyun arıyorum, elinde olanlar yardımcı olabilirler mi ? :o
god of war 3 ve nfs oyunlarimi uncharted 4 ile takaslamak isteyen varmidir.. ps4 icin.
x box one oyun satanlar?
ps4 alıcam ama hatta hediye alıcaklar pro biraz yüksek geldi fiyat olarak nerden alınmasını önerirsiniz birde hangi modelini?
Uygun yollu xbox one oyunu satan varsa talip olabilirim. Forza Horizon 2 öncelikli :)
ps3 ıcın yarıs,macera tarzı yunu olan varmı. gt serılerı harıc
Başlangıç seviyesinde daha önceden Playstation oynanamamış birine hangi PS'i tavsiye edersiniz ? Bir heves alıp oynamak istiyorum ama konuya hakim olamadığım için biraz bilgisiz ve tecrübesizim. Oynamak isteyeceğim oyunlar klasik futbol oyunları PES - FIFA ve de araba yarışı tarzı ile sniper tarzı oyunlar olacaktır. Hangi cihazı alsam işimi çözer ?
Bu işin bir başlangıç seviyesi yok. Ps4'ler indirime girmeye başladı ve kesinlikle ps4 tavsiye ederim eğer televizyonunuz da güzelse tadından yenmez.
Fifa 2017 tavsiye ederim.