Hangi dükkandan alıyorsun abi ?
Printable View
kahramankonsol dan bayaa aldım.
syd den aldım
Elimde 1 adet siyah ps3 kolu var oyuncak parasina vericem bos durmasın
Ps4 Need For Speed 2015 Ps4 Oyun 2. Bölge Pal - n11.com
Ps4 Gta 5 - Grand Theft Auto 5 - Sony Güvenli̇k �eri̇tli̇ - n11.com
Ps4 Call Of Duty Ghosts Ps4 Oyun - Playstation 4 - n11.com
bu oyunlardan birini alacağım ama kararsızım
Anıl need for speed'e para verme sakın diyim tamamiyle pişmanlık. ayrıca arada stordaki ve varsa plustaki indirimlerede bak orda linktekilerden ucuzda oyun çıkıyor
Otomobil yarışı istiyorsan project carsı öneririm. CRew need for speed en son project cars denedim. İlk 2'ye keşke para vermeseydim direkt pc alsaydım dedim. =)
Şansa bak biraz daha bekleseydim keşke,vatan ve teknosa da kampanya var ,ps4 1 tb +1 kol daha+uncharted 4 oyunu 1700 tl .
.
(Sony avrasya garantili,500gb)Ps4'ü 1280 ilave bir orjinal kolu 175'e almıştım. Böyle bundle paketler emin olun pek hesaplı olmuyor. Kendi mapaza fiyatlarına göre belki ama gerçekci fiyatlara göre değiller. Hayıflanmanıza gerek yok. =)
Hatta coğu bundle da oyunlar kutulu değil digital kodlu veriliyor. Ona dahi dikkat etmek lazım =)
XBOX 360'ta tekrar live'a baglayamadım makinayı 12 aylık live bitti bir süre acmadım sonra güncelleme gelmis herzaman ki gibi, şuanda mtu hatası ile baglanmıyor makina nete? 1 aylık deneme için live aldıgım halde. Daha evvel başına gelen var mı ya da çözüm önerisi olan? :)
The Order 1886 50TL
Far Cry 4 90 TL
Call of Duty Ghosts 90 TL
Knack 60 TL
Batman 80 TL
Takas tekliflerine açığım
https://www.sahibinden.com/ilan/alis...1900666/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/alis...9895343/detay/
Ps3'ü ve ya kutulu oyunları ayrı ayrı hepsi birlikte satabilirim her ikisinin de ilanını burda paylaşıyorum
Kutulu oyunları sadece Pes15 ile takaslıyabilirim
Need for Speed Rivals için küçükde olsa bir indirim yaparsan alayım :)
gta 4 liberty city
Killzone 3
Pes 2012 -2014
The Shoot
Sport Champions
La noire
Gran turismo 6
aklıma geldikçe eklerim
fiyat yazmıyorum öldürmeden teklif verene veririm
rakamı düzleyelim diyosan abi olur sıkıntı olmaz techturkeyden herkese yardımcı olurum zaten oynamıyorum neredeyse hiç arada sırada demo maç oyunları var onları oynuyorum :)