Hoca bu vesile ile ikinize de sormuş olayım,
T150 Pro kullanıyorum, acaba T300 base'i ve direksiyon bulup alsam mı dedim ama bunlar ikinci el alınır mı? Hoş, 7-8bin TL'ye kullanılmış falan alayım dedim, bulduğum vatandaş da atar gider yapar gibi oldu son fiyat sorduk diye, uyuz oldum, 16-17'ye sıfırı var, taksiti basar öyle alırım dedim ama çok para gibi geliyor böyle de

Ha bir de base'i alırsam T150'nin tek başına direksiyon ve base'ini ne yapacağım, tek satmak zor olacak galiba.
Elimde DriveHub var, yani bu sayede PS direksiyonunu Xbox'ta da kullanıyorum, TX almayı düşündüm, ama tersi şekilde çalıştırmıyor galiba alet. Başka bir zımbırtı almak gerekiyor. O yüzden TX'e de çok girmek istemiyorum ama bilemedim. Bu ilan kafamı kurcalıyor
Bir de sormak istediğim, örneğin yarış oyununda sağa dönüyorum, araba kopuyor, terse kontra vereceğim, direksiyonun motoruna veya FF'ine yenilip yeterince hızlı çeviremiyorum ve toplayabileceğim yerde aptal bi şekilde araba uçup gidiyor.
Geri toplama tepkilerini sıfırlamak ya da çok azaltmak gerekiyor, o zaman da direksiyon bomboşmuş gibi çalışıyor, o duruma da uyuz oluyorum. Bunun için bi ayar var mı, yoksa "bu modeller böyle" mi oluyor, "FFB Clipping" diye bir olay varmış, bu bahsedilen bu yazdığım mıdır?

Yani T300 gibi bir alet alırsam çat çat diye kontra verebilir miyim mesela

Yoksa bu olay tamamen bağımsız başka bir ayar olayı mı?