User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Thrustmaster thrustmaster tx leather edition + th8a vites +tm sim hub

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thrustmaster thrustmaster tx leather edition + th8a vites +tm sim hub

Selamlar,

Thrustmaster tx leather edition direksiyon setimi ve thrustmaster 6ileri manuel th8a vitesimi ve tm sim hub i satiyorum.

Tx leather edition az kullanildi 18bin
    Th8a neredeyse hic kullanilmadi 8bin
    Tm sim hub hic kullanilmadi 1750.

3unu birlikte 25bine vericem. Hepsinin kutusu vs herseyi tam. Ben xboxda kullandim ama pcde de gecerli bir set.

Iletisim pm veya 5yuz elli bes 28 750 yirmi iki
    Konu Rockford tarafından (17-06-2024 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolarida hizlica eklemeye calisiyorum ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Rockford tarafından (17-06-2024 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi satışlar sadece th8a satmayı düşünür müsünüz ?

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmeyenler için ek olsun TX ve T300 aynı ürünlerdir. Sadece açı ve uyum farkı vardır. T300 1080 derece ve Playstation uyumlı, TX 900 derece ve Xbox uyumludur. Leather simitin çok kaliteli bir deri hissiyatı vardır benim çok beğendiğim bir simittir Thrustmaster tarafında.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Th8a yi tek de verebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeyenler için ek olsun TX ve T300 aynı ürünlerdir. Sadece açı ve uyum farkı vardır. T300 1080 derece ve Playstation uyumlı, TX 900 derece ve Xbox uyumludur. Leather simitin çok kaliteli bir deri hissiyatı vardır benim çok beğendiğim bir simittir Thrustmaster tarafında.
    Guzel urun cok cok az kullandim da hediye fanatec direct drive geliyor diye yatmasin diye veriyorum iste. Ama bu supriz olmasa r383 kombini ile daha keyifli olabilir bence
    ��

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoca bu vesile ile ikinize de sormuş olayım,
    T150 Pro kullanıyorum, acaba T300 base'i ve direksiyon bulup alsam mı dedim ama bunlar ikinci el alınır mı? Hoş, 7-8bin TL'ye kullanılmış falan alayım dedim, bulduğum vatandaş da atar gider yapar gibi oldu son fiyat sorduk diye, uyuz oldum, 16-17'ye sıfırı var, taksiti basar öyle alırım dedim ama çok para gibi geliyor böyle de Ha bir de base'i alırsam T150'nin tek başına direksiyon ve base'ini ne yapacağım, tek satmak zor olacak galiba.

Elimde DriveHub var, yani bu sayede PS direksiyonunu Xbox'ta da kullanıyorum, TX almayı düşündüm, ama tersi şekilde çalıştırmıyor galiba alet. Başka bir zımbırtı almak gerekiyor. O yüzden TX'e de çok girmek istemiyorum ama bilemedim. Bu ilan kafamı kurcalıyor

Bir de sormak istediğim, örneğin yarış oyununda sağa dönüyorum, araba kopuyor, terse kontra vereceğim, direksiyonun motoruna veya FF'ine yenilip yeterince hızlı çeviremiyorum ve toplayabileceğim yerde aptal bi şekilde araba uçup gidiyor.
    Geri toplama tepkilerini sıfırlamak ya da çok azaltmak gerekiyor, o zaman da direksiyon bomboşmuş gibi çalışıyor, o duruma da uyuz oluyorum. Bunun için bi ayar var mı, yoksa "bu modeller böyle" mi oluyor, "FFB Clipping" diye bir olay varmış, bu bahsedilen bu yazdığım mıdır? Yani T300 gibi bir alet alırsam çat çat diye kontra verebilir miyim mesela Yoksa bu olay tamamen bağımsız başka bir ayar olayı mı?

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm aha... Drivehub cross-platform imiş, TX de alsam PS5'te çalıştırabiliyorum galiba.
    @Rockford hocam pedallar hariç satar mısınız

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoca bu vesile ile ikinize de sormuş olayım,
    T150 Pro kullanıyorum, acaba T300 base'i ve direksiyon bulup alsam mı dedim ama bunlar ikinci el alınır mı? Hoş, 7-8bin TL'ye kullanılmış falan alayım dedim, bulduğum vatandaş da atar gider yapar gibi oldu son fiyat sorduk diye, uyuz oldum, 16-17'ye sıfırı var, taksiti basar öyle alırım dedim ama çok para gibi geliyor böyle de Ha bir de base'i alırsam T150'nin tek başına direksiyon ve base'ini ne yapacağım, tek satmak zor olacak galiba.

Elimde DriveHub var, yani bu sayede PS direksiyonunu Xbox'ta da kullanıyorum, TX almayı düşündüm, ama tersi şekilde çalıştırmıyor galiba alet. Başka bir zımbırtı almak gerekiyor. O yüzden TX'e de çok girmek istemiyorum ama bilemedim. Bu ilan kafamı kurcalıyor

Bir de sormak istediğim, örneğin yarış oyununda sağa dönüyorum, araba kopuyor, terse kontra vereceğim, direksiyonun motoruna veya FF'ine yenilip yeterince hızlı çeviremiyorum ve toplayabileceğim yerde aptal bi şekilde araba uçup gidiyor.
    Geri toplama tepkilerini sıfırlamak ya da çok azaltmak gerekiyor, o zaman da direksiyon bomboşmuş gibi çalışıyor, o duruma da uyuz oluyorum. Bunun için bi ayar var mı, yoksa "bu modeller böyle" mi oluyor, "FFB Clipping" diye bir olay varmış, bu bahsedilen bu yazdığım mıdır? Yani T300 gibi bir alet alırsam çat çat diye kontra verebilir miyim mesela Yoksa bu olay tamamen bağımsız başka bir ayar olayı mı?
    DriveHub mevzunu bilmiyorum ona yanıt veremeyeceğim. Fakat diğer dediğin FFB olayı maalesef konsol olması nedeniyle detaylı ayar yapamadığın için oluyor. Bide tabi Thrustmaster vs bu ürünlerde çok detaylı ayar yok. 4 tane seçenek sunuyor sana Windows panelinde PC tarafında bile.

2024 itibariyle ben artık kimseye PC tarafında kayışlı ve dişli ürün önermiyorum. Direct Drive'dan düşüğünü almak artık boşa para vermek çünkü.

Konsol tarafında ise mecburi şekilde Thrustmaster en iyi ürün konumunda. Onda da dediğim gibi ayar vs durumu zaten kısıtlı o yüzden konsol tarafında çok beklenti içinde olmamak lazım.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm aha... Drivehub cross-platform imiş, TX de alsam PS5'te çalıştırabiliyorum galiba.
    @Rockford hocam pedallar hariç satar mısınız
    yok abi tek pedal hic isime yaramaz malesef set olarak vermek en mantiklisi en fazla th8a yi ayiabilirim onu almadan alip upgrade olarak isteyenler oluyor iyi kotu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sim hub gitti.

Th8a ile tx leather satılık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Th8a gitti sadece txleather satilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu da satıldı. deneyelim bakalım fanatec dd pro nasılmıs

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler