Hızlı Gençlik Bölüm 1 (Gerçek Kesit Oyunculuğu İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
oyunculuk biraz daha iyi olsa![]()
Hızlı Gençlik Bölüm 1 (Gerçek Kesit Oyunculuğu İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
oyunculuk biraz daha iyi olsa![]()
...
dobloyla partner kalkana kadar 8.30 dakika dayanabildim
en hızlı değilde 0-100 en uzun sürede kim ulaşırı yarısı yapsalar fena sıkıntı çıkar![]()
bide sevindirici gelişme var cadde hikayelerindeki gibi enazından kaldırma karşı kalkmıyorlar
![]()
1881 - 193∞
ben çok beğendim sadece oyunculuklar sıkıntılı![]()
...
Flash tv tadinda izledim oyunculugu. Ozellikle tamirhanedeki atarlanma sahnesi)
Ama yinede tebrik etmek laizm ugrasilmis emek verilmis. İlk denemeler vasat olsada sonradan kaliteli isler cikabilir
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
tam caps'lik bir video olmuş.
videoyu çekerken hissettiğim "unlimited 500+"
gerçekte olan "hızlı gençlik bölüm 1"![]()
Bu yorum kopardı:
100 hp den yüksek araç yok ne hızı![]()
"fakirler ölsün diyen karı haklıymış" yazmış![]()
11.38'deki vites atışı efsane
Yarışı başlatırken 2 araba arasında kalmamış arkadaş helal olsun..Birde sanırım REnault Flash'tı;lastikler sağa dönük şekilde kalkıyordu..Yandakine korku verme şekli sanırım..
bırakın şimdi romeo'yu poors must be dea !
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
İlk yemek sahnesine giderken sarı civic'teki arkadaş giderken camdan atlayacak sandım o ney öyle ? Anladığım kadarıyla kafa basıp amerikan park takan hızlı olmuş burda. Oyuncu + Hp eksikliği varAma tofaşlı arkadaşın garajı görmek isterdim
Yinede emeğe saygı
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)