Yorum yapamıyorum Allah en beter acıyı nasip etsin boylelerine...
Printable View
Yorum yapamıyorum Allah en beter acıyı nasip etsin boylelerine...
Yazık ya gerçekten diyecek çok şey varda neyse.. Allahtan cezalarını bulurlar inş ah bi elime düşşe böyleleri rottweilerimi üstlerine saldırtcam bakalım bidaha bi hayvana zarar verebiliyolarmı ? Kısa zamanda cezaları bulmaları dileğiyle.. Böylelerini ifşa ediceksin..
bunları yapan ınsan olamaz nasıl bır mahlukat bunlar nasıl bır ıstır bu be :mad:
Migdem kalktı :S diycek bişey bulamıyorum
Biz bunu yapanlarla aynı dünyada yaşıyoruz öyle mi ? :tapedshut
-**q%+#
nasıl bir mide var bunlarda ben anlamıyorum arkadas yaa
Gerçekten söylenecek hiç bir şey yok..
Linkleri tiklayamadim, yapanlarin resmi adi sani varsa ulu orta paylasmak lazim.
Bu hastalik haynlarla kisitli degildir kimbilir neler ciksr bunlardan.
Memlekette hak hukuk kanun yok, cezasi cok agir olmali...
buradan hislerimi dile getirsem bir işe yaramayacak biliyorum ama allah bin türlü belalarını versin öbür tarafta inşallah görürüz böylelerin nasıl azap çektiğini
Bunları yapanlara da insan diyorlar ya, ben insanlığımdan utandım. İnşalah öteki tarafta aynı muameleye maruz kalırsınız onun bunun çocukları...
o çevrede yaşayan,ilgilenebilecek arkadaşlarımız belediyeden konu ile ilgili bilgi alsa, yapan şüpheli vb. şahıslar var ise haftasonu çok güzel organizasyon hazırlarım ben onlara.
cidden bu konuda yardımcı olabilecek varsa, yanındayım.
Hayvancağızların kulaklarında küpe var... Hangi belediye tarafından aşılandığı filan
ya da nereden getirilip bırakıldığına dair bilgiler bu küpeler sayesinde bulunamaz mı acaba ?
Ben ki kafa kesen videoları vs izlerim hiç te kötü olmam. İnsanlar hakeder bi şekilde de hayvanların ağzı var dili yok. Linkleri açamadım bile....
Allah belalarını versin nası bi durum böyle diyilecek bi söz yok bulamıyorum ben en kötü kelime bile bunlara övgü gelir adiler
bu nası bi insanlıktır hemde silvride o.. cocukları artık napıcaklarını şaşırdılar :ofk:
yazık günah insanlığımdan utandım şerefsiz herifler...
Allah belalarını versin. Şerefsiz kanı bozuk o. çocukları.
kuduzun aşisi var fakat KUDUZ İNSANLARIN AŞİSİ YOK.. ÇAM AĞACINA OTRTACAN İDNELERİ...