Teşekkürler samet silahla ilgili çalışmalarım devam edecek...hayırlı teskereler kardeşim
Teşekkürler samet silahla ilgili çalışmalarım devam edecek...hayırlı teskereler kardeşim
eg sedan vtec
Gurur duydum "toprağım"![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Yorumlariniz icin cok tesekkurler arkadaşlar....
eg sedan vtec
Son sayfa linkler gözükmüyor maalesef, diğer izlediklerim muhteşem.
Taktiksel silah olarak stoeger-cougar serisi önerir misiniz? tisaş-zigana serisiyle ilgili forumlarda kondenser yuvalarıyla ilgili olumsuz çok şey okudum.
Yerli, poligonda bu keyfi yaşayacak ve atış çalışması yapacağımız yerli taktiksel silah nedir acaba?
Gizlilik ayarlarını düzelttim
eg sedan vtec
stoeger-cougar zigana gibi silahlar klon silahlar. Emniyet mandalının sürgüde olması kullanım açısından biraz zor.. imkânınız var sa glock tavsiye ederim.yerli yapımlardan canik55 tp9 sa taktik ve spor amaç lı kullanmaya daha uygun
eg sedan vtec
eg sedan vtec
İzledikçe insan gaza geliyor abiMaşallah abi. Rabbim tetiğe basan parmaklarına ellerine kollarına zeval vermesin
![]()
teşekkürler zafer
eg sedan vtec
abi ellerine saglik cok guzel bir derleme olmus . Attigin hep yerini bulsun Allah'a emanet .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Varsa şekliniz Counter a bekleriz bakalım awp' mden hızlımısın abi saashu
şaka bi yana başarılı cidden
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)