taksicide agır safmış. ne korkuyon ki ne kanıtlanabilir ki.
Printable View
taksicide agır safmış. ne korkuyon ki ne kanıtlanabilir ki.
adam ciddi ciddi ağladı harbiden üzüldüm hiç komik değil bu serdar gökalpın .....
edit : adam 100 lira yevmiye alıyorum dedi 50 lirasına gaz koyuyorum dedi ya harbi icim parcalandı sinirlerim bozuldu
vicdan kanseri o.ç.
asabının a..... bozma diyo sinir sistemine k....
Serdar inanılmaz düştü gözümden abi böyle bişey olmaz çok ayıp yakışmamış acayip moralim bozuldu. Adam hüngür hüngür ağlıyor hala şakayı uzatıyor. Adam bide plaka benim olsa satar öderim canımı al falan diyo ulan serdar!
2 dakika sonra kapattım,sinirlerim bozuldu.Kafamda bozuktu zaten biraz sövdüm it herife rahatladım.Böyle şakamı olur,bokunu çıkarmaya ne gerek var baktın ağlamaya başladı adam,bırak.Neyin peşindesin adi herif
bana biraz anlaşmalı bi iş gibi geldi ...
adam bütün gün direksiyon başında onun şaka olup olmadığını düşünememiştir ilk başda zaten gergin insanlar boşalmış işte ama gerçekden serdar gökalp can sıkıyo artık
Ulan içim parçalandı ya adamın sinirden aklı gitti resmen inşallah o görmediğin paraları en yakın zaman da görürsün dedim o sözü duyunca.
Bu konu hakkında şikayet mail falan atamazmıyız serdar gökalp falan tepkileri çok görürlerse belki taksiciyi bir şeyler falan yaparlar veya canlı yayında arayıp özür dileseler bile kafi bence taksiciden
Olaya gerçekçilik katmak için birde yandaki arabayla falan münakaşa ediyor sözde ağlak sürücü arkadaş... :D
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, diğer şakalarını merakla beklmeye devam edin.
Şakanın Dozunu Fazla Kaçırmış ayıp etmiş
şakanın yapıldığı programı dinleseydiniz bu yorumları yapmazdınız…ya da uzun versiyonu var ise onu dinlemenizi tavsiye ederim…o taksici arkadaş söför değil 2 taksi sahibi birisinin oğlu ve yaşlı değil yanlış hatırlamıyorsam 27 yaşında bekar birisi...
keşke dinlemeseydim çok can sıkıcı bir şaka şuursuz adam gerçi artık adamda denmez şerefsiz. karşımda salya sümük ağlıyosun şakaymış bide kifayetsiz
Eğer gerçekse varya yazık olmuş adama herif hüngür hüngür ağladıya valla içim gitti...
Şimdi bu serdar denen kişi kendine adam'mı diyor onu merak ettim ben bişeyin çocuğu.
O... ç.... ben bir şey demiyorum ya çok ayıp ya.