beni typerdan soğutan daha doğrusu hondadan soğutan adam :(
Printable View
beni typerdan soğutan daha doğrusu hondadan soğutan adam :(
benim rastladığım kadarı ile ek hondalara jant -lip -plasti dip yada herneyse birde dip basık araç yapıp faiş fiyatlara satan kişidir
ekşi sözlük kıvamına geldi konu
Bu forum ne adamlar gordu bi konuları bile yok ... :) wc de besas yemiş
Türkiyede gereksiz ne kadar renk araba varsa sanırım sorumlusu kendisi. maymun götü pembesine araba boyayıp uçuk fiyatlara satma çabası içinde olan vatandaş.
12 ye al patlak arabaları komple boya yay kes lip tak sürünsün yeter tadında alıcılara çak gitsin :D
Ne kullanıyo bu ?
bu adamın yaptıgı hondaları kaç kiişi gördu bizim arkadaslar almaya gitti kazalı boyası akmıs araba macun manyagı cıktı 2 arabası
ns herkesin kafası çalışacak değil ya bu arkadaştanda araç alan kamiller olacak illaki
Kişilik olarak gordugume gore ıyı bırıne benzıyor fakat yaptıgı ısler bıraz vasat
bu adamin videolarını akıllı tv de yayınlamaları lazım
sanayiciler bıkmıştır artık bundan allah aşkına dip bas lip tak spoilerı kaldır kasap gbi boya yaz 20-22 bin millette böle g.tnü kaldıryo görende ok gibi araba yapıyo zanetcek
bu daha iyi oynuyo :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jc1-tlJT_Lo
3 kişi ayakta, ellerde sigara. Bi' kişi bilgisayar başına kilitlenmiş.
Normal değil.
honda camiasına tek faydası EK civice hangi renklerin hiç yakışmayacağını ispatlaması olmuştur
Sanal alemde avukatı da çok bu adamın fanı da :D zaten geneli çoluk çocuk.
adamın sanki tarikatı var etrafı şakşakçı dolu ortalığa s..çsa beğenecek tiplerle dolu gerci alayı coluk cocuk ama...birde faceyi sahibinden olarak kullandıgı yolunda duyumlar var...
saçma arabalar yapıp orda burda çakallık yapan bi tip, ek kasadan soğudum bu adam yüzünden
Buda son arabası
Sislerin rengine bak ya aman allahım
ünal turan bır tutkudur anlatılmaz yaşanır.
müritleri çok yakında meclise girecekmiş oyle duydum Ahashdsahd :D
Kafada kimse yok ne güzel.
Ben bi kere bi yazısını gördüm.
Yurtdişindaki araçlara imrenerek bakiyordunuz sayemde onlar bizim arabalarimiza artik imrenerek bakiyo.
Adam insanlarimizin içindeki apaci duygulari dişariya cıkartip 15 liralik arabayi 25 e satiyo ve herkez memnun :D
videoda emeği gecenlere teşekkürler aracın nekadar bozuk yerı var ıse detaylıca gostermışler ben begendım video amaca yönelikl güzel.
https://www.youtube.com/watch?v=ymGg-PSRQ8I
gözler yalan söylemez :D
sünnet video'm bunlardan keyifli :(
Ne gereksiz bir adam bu yaptıkları da birşeye benziyor ama söylemiyim ban yerim ..
11-17 yas arasindakiler adami seviyor :) onlarda seviniyor :) araba basmakta krallik oldu anasini satiym :) altindan yaylari almak 1 saat ama mantik isi degil.tadinda guzel hersey
bi 'doğancı hakan' değil :D
Garip bi ic dunyasi tarzi var :)
bn bizzap diplerine gittim arkdasınn aracını aldk orjnal fakat kendi yaptıgı bi kaç arac denk geldi inceledk fakat içler acısı hepsi fotograf güzeli 11 15 yas arası cocklar begnyor daha bişi bilmyrlar sonra havalara giryorlar gerek yok böyle şeylere biz kendimze bakalm gıcık olyrm
Adamın kafası hep güzel, iyi günlerde kullansın :)
pejoya spoon ayna takan adam