ilovevti Nickli Üyeden Alıntı
herkes polisi arasa demiş ama önceki sayfada bir arkadaşın verdiği linkte yabancı sitede verilen gelişmelerden birinde adamın kaçarken polisi aradığı yazıyor ama polis yetişememiş ne yazıkki. açık ve net söylüyorum bu konuda mantık aranamaz çünkü yanında ailesi var. adam ona rağmen minimum zararla kaçmaya çalışmış. şahsen ben olsam ya da aramızdan birisi olsa o kadar sakin kalamazdık kabul edelim. altımda tank gibi jip olsa arabada karım çocuğum olsa o otobana 100-150 tane pert motor dökerdim. allah aynısını o motorculara ve ailelerine yaşatsın inşallah ancak o zaman akıllanırlar... burda ben motor da sürüyorum araba da yok bana motorda bunu yapıyolar bu adam da haksız diyen arkadaşlara ya da abilere söylüyorum sen gel bana türkiyede bunu yap ben sana o adamın yapması gerekeni uygulamalı gösteririm veya sen arabayla giderken sana yapsınlar sen de aynı tepkiyi verirsin. gerçekçi olalım biraz... adamın hayatını mahvetmiş bir grup serseri. yolda bunları arabalarla taciz etmek lazım sürekli. keşke bu olay hiç olmasaydı tabi ama olmuşken istanbulda olsaydı da hukuk gerekli cezaları verirken biz de yazılı olmayan kanunları yeterince uygulasaydık bunlara karşı yollarda...