Cumhuriyetin 90. yılında 5990 gönüllü ile Dünya'nın en büyük ATATÜRK portresinin backstage videosu...
duruyoruz final - YouTube
Cumhuriyetin 90. yılında 5990 gönüllü ile Dünya'nın en büyük ATATÜRK portresinin backstage videosu...
duruyoruz final - YouTube
tekrar izleyince tüylerim diken diken oldubikaçsene önce bende kumaşa dokumuştum odamda asılı duruyor
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
insanın nabzını arttıran, tüylerinin diken diken eden bir şey.
çok hoş ve güzel bir emek.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Tek kelimeyle harika arkadasların oldugu gibi benimde tüylerim diken diken oldu.. İçimdeki Atatürk sevgisi asla bitmeyecek..
Beyler şöyle paylaşımlar yapıp durmayın, Niye Atatürk ü paylaşıyorsunuz... forma altına tshirt e bile giymek yasak onu. Kim ki o hem, bu ülkeyi var eden kuran o mu sanki, tek başına mı yaptı peh peh ... diye bir post forumdan da çıkarsa çok ağır söverim, şimdiden uyarayım..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Çok güzel olmuş içim bi acayip oldu ya
Bu siteyi bu yüzden seviyorum... Tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.O gün orda olan herkesi tebrik etmek lazım tek tek. Keşke bizde orada olabilseydik...Paylaşım içinde çok çok teşekkürler.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Hepsinin gönlüne sağlık herkesin tüylerinin diken diken olması ben dahil, onun nasıl birisi olduğunu gösteriyor zaten...Birgün gelecek ona dil uzatanlar dilini yutacak.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)