Dava açılamaz mı bunlara.. Hem kötü örnek hemde markaya hakaret gibi bir nedenden. Gıcık oldum hepsine. Özellikle beyaz montlu dombiliye..
*On3r*
yeni ml in tavanında gezenadam 10 senelik 7 serisine atlar tabi napsın batmış abilere heralde
1881 - 193∞
ne olacak orada yaparsın ucuz araba asıl marifet Türkiye'de aynısını yapmak10 bin euroya fln almıştır Allah bilir 7 yi
BMW hadi harcandı da böyle mi harcanır onurlu bi şekilde gönderilmeliydi hurdalığa![]()
bir gün bende yapmak istiyorum şöle sağı solu çürük tek far dolaşan arkalarında liseli yazıları olan kuş serisi araç magandaları varya alıp balyozu koymak istiyorum
Ulan yemin ederim cebimden 5 kuruş para düşse eğilip alıyorum. Almasam kendimi kötü hissederim kıymet bilmiyo falan gibi olmayım diye. Adamlar 7yi parçalamış. Allahım bu i**elerden al da fakire fukaraya ver. Burnu sürtünsün salakların da anlasınlar biraz.
amerikada 6 ay bindim bu kasa 7 serisine.. 6 ayın sonunda ben de bunları yapıcak kıvama gelmiştim ama zor tuttum kendimi arkadaş bu kadar mı sorunlu bi araba olur![]()
Araca yazık olmuş, gerisi bir avuç ucube ve bana kalırsa böyle bir atar yapmasalar kimse bu grup halinde gezen ucubeyi de seyretmez.
Dava acilicak olsa buna acilirdi oncedenAdamlar catir catir Maybach harcadi
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
beyaz montlu velede uyuz oldum hugonun gayrimeşru çocuğuna benziyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)