Çok istedim arkadan uçan bi tekme gelsin diye ama gelmedi..
Printable View
Çok istedim arkadan uçan bi tekme gelsin diye ama gelmedi..
ben buna vursam yerinden kalkamaz..
Al iste s... misin sabaha mi birakirsin?...
Terbiyesiz insan her yerde terbiyesizdir
o otobuste adamım diye duran adamların ben ne diyim şimdi bilemedim şimdiye kadar demedimi didim ( F. GÜLEN :) :D :D :D.... yok amq yok bize denk gelmez...
Diğer videolarıda izledimde bir kez daha anladım, bizim ülkede hakkaten dövülecek çok insan var.
ulan sivas tayım allah tan ya denk gelmiyorum böyleleriyle yemin ederim katil ederler adamı
böyle anasını siktiklerim yüzünden sivasın adını çıkıyor sonra
amk kodumun çocuğu
Şoför çok şanslı günündeymiş. :)
Zaten özellikle başkası gelmesin diye duraktan uzaklaşıyor şerefsiz.
Bizim ülkemizde bazı meslekleri herkes yapabiliyor bu cidden cok büyük problem dolmuşçusu otobüsçüsü at hırsızı taksicisi yemediği nane kalmamış bunlara katı kurallar koymak gerek çeşitli piskolojik testlerden geçirmek gerek canımızı böyle itlere mi emanet ediyoruz cidden ilginç bunun gibi elemanları yaşatmamak lazım yarın başkasının başına bela olacak çünkü
26 yaşındayım. başıma 1 kere gelmedi böyle bi olay. sivil oluyum anam avradım olsun adamn kafasını airbag die direksiyona sokarm
"İtin emzirdiği..." diye bi laf duydunuz mu???
Fantazi uygularim yemin ediyorum..citir citir kemikleri kirmak isterdim uykum kacti sinirden.
Orada olmadığımız için o mu biz mi şanslı bilemedim
Tv'de izledim, tüylerim diken diken oldu, konuya eklenen videolardaki yolcular gibi birisi denk gelseydi keşke :)
https://www.youtube.com/watch?v=Y7pEjMUKg9E buna ne demeli şöföre üzülsem mi yoksa iyi oldu mu desem bilemedim
bunu alacan önce vitese sonra el frenine oturtucan *ikecen hayatını orda
Sivasımızın adı kötüleniyor ondan sonra :(
haftasonum bu şerefsize küfür etmekle geçti
vay o...ç...