Oda bişeymi !!!! Ben yolda karısını döven bir adamı gördüm..adam yerde kadının üzerine kapaklanmıştı,koştum !! Koşarken laaaaaaaagggghhhhnnnnn bırak o kadını diye bağdım küfür ettim,gelişine vurmayı düşünüyodum !! Adam bana baktı,saldıracağimı anladı,doğruldu !!! Anammmm ne görem ? Adam 2 metre kalıplı :( hiç duraksamadım kesi gibi cevval bi şekilde koştum !! Omuz atam yere düşşün dedim !! Gardaş ne mümkün..böle bi dayak şekli yok arkadaşlar,adam beni bir dövdü bir dövdü,dedim benide Allah yarattı,abi böyle vurma..ben dedikçr adam kızdı ben yapma dedikçe adam beni hortumla kemerle,ayakkabısının topuğuyla dövdü..
Dayak yiyen kadının ardına sıgındım,dedım belkı ilk hedefine odaklanır benden vazgeçer..hak getire,sonra ikimizi birden dövdü..
Neyi anlıyoruz bu kıssadan ?? Herzaman yemez bu tür olaylar,köpeğin mallığına gelmiş,yaralanan ufaklığa Allahtan şifalar,korkan köpeğe hidayet,kediyede cenab-ı haktan içine biraz merhamet vermesini niyaz ederim..
Hikaye tamamen sallamadır,öle bi dayak yemedim,ama 2 metrelık iri bi adamdan böle bi dayak yemek mümkündür,siz siz olun saldırmayın öle bi adama :D