facebookta denk geldim sanırım arka köşe takılıyor bir anda taklaya geliyor
link : Mustafa Ozdemir - Mustafa Ozdemir posted a video to his... | Facebook
facebookta denk geldim sanırım arka köşe takılıyor bir anda taklaya geliyor
link : Mustafa Ozdemir - Mustafa Ozdemir posted a video to his... | Facebook
Sıkça sorulacak sorulara cevaplar:
1- Çocuk sağ.
2- Egea'nın arka lastiğine girdiği için havalanıyor.
3- Araç pert. (Üzgünüm Yiğit-Y - MK8800 : )))) )
4- Bunları Facebook'tan öğrendim.
K.
Makasla Fena takla atmış, çocukta bişey yokmuş
Ters takla - YouTube
Ben şahsen ölse idi üzülmez sevinirdim. Arka fren lambasını çakar yapanların kim olduğu herkesçe malumunuz. Keşke ölseymiş, bu eleman 2 ay sonra aynısını yapacak gene. O lineanın içinde aile olabilirdi onlar da ölebilirlerdi.
demek parayı kolay kazanan yada baba parası yiyen bir tip. 1001 zorlukla çalışıp kazanıp aldığı bir araç olsa bu hareketleri yapmaz. Kendi canını düşünmediği gibi trafikteki diğer insanların canınıda tehlikeye atmış. Ben böyle bir kaza yapsam oturup ağlarım arabamın başında yeminle. Kolay yerine konmuyor çünkü.
kendisine bir şey olmasını geçtim; kazadan sonra hatırlamıyorum, ani fren yaptı ayaklarını da kime yutturmaya çalışıyo acaba? bende daha 19 yaşındayım, araba sürüyoruz, başkalarını tehlikeye atmasını geçtim onu zaten umursamıyor da kendisini bi insan nasıl tehlikeye atabilir? kafalar uzay, yaparım ederim, yazık
GN§WORKS
Keşke yaşanmasaymış, umarım ders olur bu arkadaşa. Ama ne olursa olsun keşke ölseymiş gibi yorumlar hoş değil ölüm kalana zor gidene değil
Araclarina bos isler yapanlar bos insanlr olduklarini er gec ortaya cikartiyor. Keske gecmeseymis de ders cikarsaymis. Arkadas tecrubeli demek kemer takip bos isler pesinde kosuyor. Baskasina zarar gelmemesi sevindirici.
yok baba bunun kafa jupiter olmuş. sağlıklı bir konuşma tarzı değil. kazadan sonra insanın eli ayağı titrer özellikle havalanıp takla atıyosan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)