Son olarak, araştırırken ürün yelpazesi geniş. Kullanım yerine göre spreyler değişiklik gösteriyor mu?
Son olarak, araştırırken ürün yelpazesi geniş. Kullanım yerine göre spreyler değişiklik gösteriyor mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sipariş geçtim bile :)
son benzin testindende anlayacağımız üzere ürün tüm solventlere karşı dayanıksız. Bu çok doğal. Yapısı evet pd ye benziyor. Hafif esnek ve soyularak sökülüyor. İzolasyon için mükemmel bir çözüm.
Faİdelİ :)
Kurak, tozlu memleketlerde faydası zarara dönüyor bu gibi hidrofobik ürünlerin. Bende birkaç farklı marka kullandım, nano silikalı olsun, silis dumanı yüzey aktifli olsun, nano polimerli olsun. Hepsinde gördüğüm bir kusuru paylaşayım: Çok küçük boyutlu tozlar aracın yüzeyine yapışıyor ve yüzey katmanı oluşturuyor, yıkama sırasında suyla, köpükle akmıyor, mecburen ince toz katmanı yıkama pediyle yüzeyde sürünüyor. Haliyle vernikte kılcallar oluşuyor. Tabi bu şehirden şehire çok farkediyor. Mersin'de, Adana'da olmazken, Konya'da, Kayseri'de, Aksaray'da bu durumu yaşıyorum. Kullanmayı düşünenlerin dikkatine.
http://www.nowet.com.tr/1/
Bir başka marka TR pazarı nda 2 adet sipariş verdim ben
Güzel bir ürün
Duzgun eldiven, duzgun sampuan bunun cozumu. Baska turlu bu fircasiz sungersiz yikamalar icin dediginiz her turlu koruma icin gecerlidir. Bahsettiginiz korumalar kesinlikle daha az cizilecektir, ayrica cizigin derinligine bagli olarak verniginizde degil ust katmanda kalmasi da mumkundur.
yukardaki videolara bakarsak ürün beyaz yada mat renklerde geçerli metalik yada koyu renklerde fluu bir katman oluşturuyor. buda renk bozukluğu yaratır sanki ama bir arkadaşın dediği gibi davlumbaz, etekler vs. çin faydalı olabilir.
bu ürünün araştırmıştım araç üzerüne denemişler paylaştığım videoda. Nissan da buna benzer birşey yapmış ama onunki daha farklı
http://www.youtube.com/watch?v=wAXcDz3j1Wc
şu matlaşma olayı olmasa cidden müthiş bir ürünmüş çok alternatif kullanım alanları düşşünülebilir. Şu anda ne yazzık kısıtlı kullanım alanları
aslında davlumbaz içlerine ve marşpiyel eteklerine uygulanabılır dedıgıınız gıbı ve cokta guzel olur. ama urunun kalış ömrü ne kadar parça üzerinde ?
çok güzel ürünmüş bende alıp aracın açılır tentesine uygulayacağım tam aradığım şeymiş.