Ülkemizde trafikte yaşananlar

Thread: Ülkemizde trafikte yaşananlar

1. camsemih's Avatar

camsemih said:
    5.40 da öyle bi kahkaha attım ki komşular bile duymuştur hahahahaha

2. Runo's Avatar

Runo said:
    Quote Originally Posted by Kadyr View Post
    trafıkte okadar şerefsiz , haysiyetsiz ...avşak *pne oc insan varki bunlar az kalır. çoğu dayaklık.sabır lazım türkiye trafiğinde

+999999999
    .

3. 34btr1907's Avatar

34btr1907 said:
    Quote Originally Posted by atituti View Post
    orada yaya geçidimi var ? keşke ezseymiş siktirsin gitsin podyumda yürür gibi trafigin aktıgı yerden karsıya gececegine iki adım yürüyüp ışıklardan geçsin karsıya kıvırtmasın fazla
    var öyle modeller yol verırsın gözlerini kaydırır kaşları kaldırır falan karşıya geçerken, bu da sallana sallana geçmiş yolun ortasından frene basıp yol vercen paşaya

4. Berkan's Avatar

Berkan said:
    ttdeki oc den önce dönüşe en kafadan girmeye çalışan oc taksiciye tutuldum ben. hem suclu hem bisikleti alıp götürüodu. *** yiyicen madem sinyal ver o bile yok

1881 - 193

5. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    tt'de ki herife kızacak birşey yok, yola sağına soluna bakmadan atlayan mal çok

6. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    tt'de ki herife kızacak birşey yok, yola sağına soluna bakmadan atlayan mal çok
    Daha 5dk once sagina soluna bakmayan bir mala rampa asagi tam ortadan giriyordum. 3haftada toplam 3 kez araba ile ciktim bir daha tovbe Ist da araba kullanmam. Neyseki yarin sabah gidiyorum kurtuluyorum igrenc trafikten, magandalardan..

7. _Emre_ said:
    Sadece sürücüler değil yaya olup sığır olan da çok. Yaya geçidinde durup yol verdiğim yayalardan biri çapraz koşu yapıp duran haldeki aracımın çamurluğuna patladı TT sahibinin yaşadığı olay da bunun benzeri.

8. huseyinturk's Avatar

huseyinturk said:
    Audilinin günahı ne, adamın tipi ofsayt zaten. Karşısındaki el kaldırıyor bu saçını düzeltiyor tipik lale

9. bayramoglu's Avatar

bayramoglu said:
    katılıyorum zaten auili önce yaya geçidini gösteriyor zaten trafik adam patlamış demekki bide keyfinde tin tin yürüyen birini beklicek yolda. hatta arkasında durdurduğu trafikten de özür diliyor. diğeride artist artist tavırlar. iyi yaptı diyemem ama tarafsız bakmak gerek.

10. Onurkk06 said:
    Yuh ne kadar şerefsiz adi dikatsiz dengesiz insan var biz şansa yaşıyomuşuz trafikde Allaha Şükür şu ana kadar kazam yok tamamen şansaymış düz yolda tepene çıkan mı dersin bulduğu her boşluğa bodoslama dalan mı öküz dolu trafik

11. bayramoglu's Avatar

bayramoglu said:

12. MertSerhanÖ.'s Avatar

MertSerhanÖ. said:
    al işte bakarmısın olaya..Allah belanızı..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

13. ibozum's Avatar

ibozum said:
    Halk arasında oç diye tabir ettiğimiz bu tür canlılardan günlük hayatta bol bol karşılaşmak mümkün..

14. RickPierOneiL's Avatar

RickPierOneiL said:
    Motora saran şu doblo bizim semtten çıkıyor E-5'e hayvan ve oç dolu bir semtte oturduğum doğrudur

15. F.Dogan's Avatar

F.Dogan said:
    Kazalara gülünmez de kamyonun ön camından inen adam tebessüm ettirdi
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

16. muratburunce's Avatar

muratburunce said:
    Quote Originally Posted by bayramoglu View Post
    tam bir oç başka birşey değil...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

17. arsenikli's Avatar

arsenikli said:
    dobloluya uyuz oldum şerefsiz
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

18. By CrAzY's Avatar

By CrAzY said:
    Oç ya indirip trafik ortasında s*keceksin.

19. burak41's Avatar

burak41 said:
    öyle heyecanlandım ki şu dobloyu seyrederken, şerefsiz pzvnk