23 nisan şenlikleride gayet iyiydi şimdi :D
Printable View
23 nisan şenlikleride gayet iyiydi şimdi :D
E34'e 1,3 multijet dizel motor mu taktırmış, hem yürümüyor, hem önüne de bakmıyor, saçma sapan şeritlere dalıyor, baktı ki o delik uygun değil tekrar eski şeridine geçiyor, yan yol ayrımlarına makas atıyor...vs
Hani e5'te radar vardı, bu elemana işlemiyor mu radar, görünmez mi, nedir yani.
Diğer elemanın hareketlerde değişik, kendi kendine konuşuyor, birilerine işaretler yapıyor. Haplanıp falan mı yola çıkıyorlar, makas diye video eklemişler; ben açık denizde dalgalarla boğuşan sandaldan başka birşey göremedim.
Bana böylesi denk gelir, aracımın bir tarafına çarpar veya sürterse, ışınlanma tuşuna basıp yok olmasını tavsiye ederim; aksi halde 34 yılın birikmiş sinirini bu dengesizden çıkartırım, kimsede elimden alamaz.
E34 de ne yürüyor be:D
Ben beğendim.
Ahaauhahahaa :D Allah kimseye zarar verilmeden bu yoldan döndürür inşallah ne diyelim..
Şapşikler :D
birde önü boşken geçtiği arabalarında önüne kırıyor
http://www.youtube.com/watch?v=wPeszav8bhw
makas atmayı sızden ogrenecek degılız :D
- Konunun acilis amaci trafikte makas atan suruculerin hatasini gostermek.
- Konunun geldigi nokta "Selcuk abi ne zamandir izlemedim senden bi seyler bi'link paylassana ibretlik"
Sen ibretlik paylasim yapmissin zaten delikanli, bu saatten sonra ne paylasilirsa paylasilsin daha ibretlik olmaz.
makas atmak şöförlük mü istiyor da bu kadar övünülüyor şöyle atarım böyle atarım diye anlamıyorum. Benim de kara cahil arkadaşlarım var dehşet makaslara giriyorlar niye ? Gözü kara başka bir olayı yok.
Sosyal mesaji birakin beyler, saglam makasi herkes atamaz. Gozu kara olmak beceri degildir. İyi makas atmak iyi refleks iyi zamanlama iyi hesaplama gerektirir.nerde kontrayi koyucaksin nerde acip giriceksin detayli bilmek gerek. Her korkusuz iyi makas atar diyosunuz siz kisacasi. Yok oyle birsey. Ciddi anlamda iyi sofor en iyi makasi atar, sadece gozu kara kisi o isi beceremez....
senin makaslarına bayılıyorum delikanlı :D espiri bi yana herkes atamaz mesela ben atamam atmamda benim işim sağımda solumda bana yapmaya kalkanları bi taraflara patlatmaya çalışmak :D
usta şofor
hatırlarsın bu videoyu :D herşey makas değil yeri geldiğinde gerekli refleksi göstermek :D https://www.facebook.com/video.php?v...0933404&type=3
Hard yapmak istesem yaparimda evlendik barklandik olay boyutu degisti. Sadece gecenlerde bi acil mevzu olmustu yine kondisyonum ayni onu gordum. Ama makas atmak amacli isim olmaz artik
Kaan Brocum aynen hatirladim videoyu :D
o ani karar esnasından ortada mühendislik hesaplarına giren yoktur heralde. arabanı bilirsen tanırsan oraya sıgabilecegini veya girebilecegini veya yetişirmi yetismezmi tereddütünü, ani tepkileri çözmeyen varsa karsı seride sollamaya bile cıkmasın zaten
ornekeride var furkanın sıgmayacagı araya dalması sonucu transporterla olan hikayesini gözü karalıktı. yada su senelerin videosuda sti'ın kangoonun arkasından galiba s2000 di agzına kırması yada erayla imhoteb Özgür abinin aynı seritteki rollu :)
Diğer yandan iyi sofor iyi makas atıyorsa.makas atamayan iyi sofor degile gelir sacma olur. bizim gibi yaldır yaldır makas atan yada makası bilen baska bir milette yoktur heralde hepsinin sol seridinde araç olmuyo zaten sollayan acelesi olan yapıstırcak olan geniş geniş gidiyorlar
Ben anlamiyorum bu islerden comezim :) nacizane yorum yaptim okadar