birde bikaç sayfa tartışıldı motorlar şerittemi gitmeli emniyet şeridinde mi. adam ortalamış gidiyor işte araba gibi.
şeridinde gitmeli ama bu tarz tipler oldukça düşük hızda emniyet daha güvenli düşürebilir bi saniyelik ters harekette onan sonra bariyere takılıp kopan kafalar izliyoruz haberlerde.
çok gereksiz riske girmiş şansı yaver gitmiş her zaman bu kadar şanslı olmaz allah akıl fikir versin diyelim
Instagram'da 395 takipçi, Youtube'da 9000 izlenme. Öyle ya da böyle amaçlarına ulaşmışlar da araba saçma yatıyor pek garip geldi. Bir de harun taştan izleyen en bilinçsiz adam bile onun yanlama olmadığını farketmiştir herhalde.
ordaki ters kontranın amacı ne ? bence onu bilinçsizce yapıyor arabayı toplamak içinbari gürcistandaki dayı gibi hakkını verebilse bari. hiç haz etmiyorum böyle tipleri.
15 milyonluk bi şehirde bunlar bitmez. Videoların ve makasların hiç bir amacı yok bomboş yolda kendi kendine makas atıyor yazık. O ters kontra falan çok komedi olmuş, sırf lastik sesi gelsin diye yapıyor. Yan yan makasa girdiğini sanıyor sanırım.
セルカン+レーラ=愛
O son atılan 16 sn lik video ne ya.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
BMW'ye yatsın kalksın dua etsin altında başka araç olsa çoktan patates olmuştu bu..
Asıl sancı uyandığında..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
böle işlerle uğraşanlar yüzünden millet gereksiz yere kazaya sebebiyet veriyo.
rezillikten başka bişey değil amk.
Sistem Honda & PowerTune
Umarım bir gün bu dallamayla karşılaşırız, bariyerlerin tadına baktırmazsam birşey bilmiyorum.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Bu bmwli lavuk tam bir montofon boş yol şampiyonu ama 15 sayfayi tek tek okudum ve sonuç ayni herkes sosyal mesaj veriyo sanki hiç biriniz gazlamadiniz makas atmadiniz burda yazanlarin %50'si hergün şampiyondur kim ne kadar itiraz ederse laf sokmaya çalışırsa çalissin öyle bende makas atiyorum gazliyorumda haa şunuda söyliyim insallah bu eleman bana denk gelirde yolda onu bariyere sokarim çünkü boş yol şöförü bu eleman lumizinle girilecek aralarda sert direksiyon kırıyor altinda bmw degilde başka araba olsa şuanda karacaahmette ahiret sorularinin cevabini düşünüyor olacakti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)