Bu vidyo sadece bir kapının anahtar deliğinden gözükenler aslında. Vidyo için teşekkürler Sertaç güzel bir özet.
Banu avarın yazılarını yakından takip ediyorum çoğu milliyetçiyim diye geçinenleri bozar
hala sövüyorum memleketi bu hale getirenlere artık herkezde bir umursamamazlık bıtkınlık ne biçim bir millet olduk biz.Kendimiziden baska kimseyi düşünmüyoruz .
hala sinirliyim ya :@
Kitap okumak-araştırmak-sorgulamak,sohbet,üretme çabası,değerlerimize bağlılığımız,çıkarsız sevgi-saygı vs. azalıyor
Fesatlık,haksız kazanç-milletin namusuna ırzına parasına malına mülküne tecavüz etme,umursamamazlık,cahiliyet vs. artıyor
Benim tespitlerimden birkaç tanesi bunlar, kendimide katıyorum eleştriyorum, herkes şapkasını önüne koymalı malesef ailemizde bile kol geziyor bu uyuşma-uyuşturulma dalgası. Düzeltmemiz için önce kendimizden ve ailemizden başlamalıyız. Yazacak herkesin çok şeyi vardır benim gibi ama ne çare iş icraat yapmakta![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
süper özet
TV & gazete yayınlarına dikkat edin
terbiye kalmamış.Beni başkasıyla düşün diyen karıya ayar oldum
dün hastaydım bütün gün evde izlenecek tek bi kanal bulamadımbu tarz benim e baktım beynimi cıkarıp atasım geldi
( sonra imdadıma rıza baba yetişti
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bu olanların farkında olabilmek bile bir şans bana göre.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
nokta atışları![]()
ig: erayender
Beni başkasıyla düşün diyen kadının acaba hiç annesi babası ya da akrabası yok mu ya da kocası nasıl tahammül ediyo tabi gerçekten evliler mi o da muamma
Gerçekleri anlatmaya insanları biraz olsun uyandırmaya çalışanlardan birisi banu avar ne yazık ki saçma sapan tv programlarıyla dolu kanallarda onun çıkıp konuşabileceği bir program yok bazılarının işine gelmediğinden. genelde halk tv vb. kanallarda konuşmalar yapıyor youtube dan bakabilirsiniz başka yorumlarına da
Çok doğru tespitler. Ayrıca bunun sosyal ağlara değinilmesi de lazım nedeni ise internet eve girdi gireli küçükler büyüklere ev ortamında bile dalga geçer hale geldi. Saygı sıfıra indi. Torun dedeye tokat atabilecek kadar indi [gözlerimle gördüm ]. İnternet küçükleri çok bozuyor. Bunun 1 numaralı nedeni bana göre şu incimidir nedir , Orada okudukları komik sandıkları resimleri başkalarına uygulamaya çalışıyorlar. Demek istediğim bir insanla dalga geçmek aşağılamak çok kolaylaştı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)