Aslında olduğu yerde zıplamıyor. Araçta TEİN coil olduğundan araç sekiyor ondan öyle görünüyor. :P
Printable View
Hayaller paris hayatlar MUŞ gibi :)
gülüyoruz ediyoruz iyi hoş ama adam belli ki sara krizi geçiyor. hiç yakıştıramadım sizlere
Kamyonla sevişenler.
o gaza nasıl basıyor öyle ya,pedal çevirir gibi :D
Abartmayın genel tofaş kullanıcılarının çoğu böyle :D hahahah ama bu eleman ciddi komedi
Gaza bastıkça omuzdan boşalan amip..
Tofaşlar için ayrı ehliyet verildiğini düşünmeye başladım artık :D
0.32 deki vitesi attıktan sonraki hareketine koptum :) ama allah var apaçi'de olsa direksiyonu var bu arkadaşın. 1.00 dan sonra dikkatli izleyin.
utandım izlerken
adam yokedici resmen. ses yok efekt yok, sadece verilen görevi ifşa ediyor belli..
Videonun sonunda mutlu son diyen arkadaş orgazm olmuş ;)
cok degil ya buna 200hp falan bi rwd arac vericen, al lan yap aynisini diceksin.. sora o kendi geberir gider zaten..
Bu videodan alınacak dersler:
* Vites değiştirmek çok mühim, çok zor ve abartarak kutlanılması gereken bir maceradır.
* Gaz pedalının altında her an yangın çıkabilir. Ayağınızla gazpedalına defalarca vurarak olası bir yangını çıkmadan söndürmek mümkündür.
* Aracın hızı saatte 30 Km olabilir, önemli olan onu ışık hızı gibi hissedebilmek.
* Direksiyon sürekli çevrilmezse, göbek bilyaları pas tutabilir.
* Emniyet kemeri takmak totoşluk göstergesidir.
hakaten o ayak neden dans ediyor devamlı :D rahatsız bacak sendromu gibi herif devamlı, lak lak lak gaz pedalına vurup duruyor :D :D cok güldüm ya :D
Sebebi neyymişki acaba