-
Liderlik en cok sana yakisiyor sayın Ata'm. Gurur duyuyoruz, sayende varız. Saygıyla aniyoruz.
-
O yıllarda insanlar ile olan ilişkisi,samimi tavırları ve en önemlisi toprak satma peşinde olmayışı ile her hali tam bir lider. Şimdikiler görüp ibret alsınlar o yıllarda yaşamak varmış.bu ülkeye yaptıkları kattığı değerler şuanki insanlara fazla,böyle koyun sürü bir toplum yetişeceğini bilseydi bence hiç mücadele de bulunmazdı Atamız. Sabah sabah garip bir özlem duygusu oluşturdu içimde.
-
Gözümü kırpmadan izledim.Ne kadar karizmatik ve asil bir duruşu var.Keşke onun binde biri kadar olabilsek. Çok değil 5 yıl daha yaşasaydı herşey çok daha farklı olabilirdi şuan. Nur içinde yatsın...
-
Yüzlerce koruma ve polis yüzünden kimse yanına yaklaşamamış..
Koca cumhurbaşkanı olmuş, - güya tarafsız olacak - hep CHP afişlerinin önünde..
Bir ülkenin kurucusu böyle mi olur.. Lider dediğin böyle mi olur.. Peh..
Ama şimdi öyle mi ya?!.. Hüloo ile mutluyuz hepimiz..
-
Çakır gözlerini sevdiğim gözlerim doldu. Eski değerli kıymetli şimdi öylemi heryer çin malı çakma oldu zürriyetinizi ....
-
Atam Atam sen kalkta ben yatam !!!
-
3-4 sefer üst üste izledim, yazık yaaa yazık verdiği okadar emege yazık bu ülke için yaptıklarına, geldiğimz şu günlere bak
-
İçim burkuldu, nur için de yatsın görüntüleri çeken bize ulaşmasına vesile olan herkesten de Allah razı olsun.
-
Yemek yerken yanindaki yalakalara bak :)
-
Adamın süper zeka olduğu hareketlerden belli çok büyük lider gerçekten
-
bu adamı sevmeyenin anasını kemirsinler :cool:
-
Bırakın Atamın tek keyfi olan sigarasını'da içsin... Seni özlüyoruz... bir daha böyle lideri ne dünya görür nede biz...