-
Dünya öyle bir hal aldıki bunda bile önce eğer yazılmış metin değilse diye başlıyorum maalesef ve devamında öyle olmadığını varsayarak,
10 yaşında görünümlü ama gerçekte 45 yaşında;başına gelmemiş iş kalmamış fakat yinede namuslu olmaya çalışan bir adam konuşuyor gibiydi. Videoyu çeken adamdan çok daha olgun bir hali anlatıyor herşeyi.Hani bazı laflarına tebessümle kime neyi anlatıyorumki edası var.
Beyaz show vs çıkarsa zaten bize gerek kalmaz ama diğer türlüsünde ben param var olduğu sürece okutmak isterim bu çocuğu.
Gerekli bilgiler burdan herkese açık şekilde paylaşılırsa iyi olur bence. Yani telefon numarası vs ilede kötü birşey yapmayı planlayabilecek kadar iğrenç birileride yoktur artık burda yada daha farklı bakış açısıyla napabilirki zaten.
-
Tabiki yardim edelim ama madem maddi durumun iyi degil neden 6 tane cocuk yaparsin ? Anne babaya zerre acimiyorum olan masum cocuklara oluyor.
-
Gece gece keyfim kaçtı allahım yardım etsin ilerde iyi yerlere gelicektir inşallah
-
Halilcakir Burası tr herşey olabilir en iyilerini de okuduk gördük en kötülerinide gördük duyduk videoyu çeken adama çok küfür yaşıyormuş dava acacaz seni surundurucez diyenler varmış ama adam nolursa olsun yaotgmin arkasindaym yeterli çocuk edilmesin dürüstlüğü bozulmasın diye.
Ben numarayı alicam isteyenlere de iletrim gücüm burs vermeye yetmez ama çorap alırız en basiti...
-
Tamam ben haber bekliyorum
-
Geçenlerde bende denk geldim internette videoya.
Helal olsun sana Mert. Yolun açık olsun. Baban, deden yaşındaki adamlarda sendeki Mertliğin 10'da 1'i olsa keşke.
-
Esnaf mert sarayada lafı sokmuş :)
-
Adres bekleyenler bulamayanlar varsa buyrun çocugun telefonu ve adresi.
Mert Gider
Değiştiren Sk No:29
Esentepe Mh.
26000 Eskişehir
Türkiye
Telefon 0545 300 29 78
alıntıdır.
-
pırıl pırıl bir çocuk. yüzünden dürüstlük akıyor. allah şansını açık etsin.