http://hizliresimyukle.com/images/20...ulio-cesar.jpg
Printable View
Yanardağ olduğunu bile bile hangi mal gidip oraya sehır kurar?
Aslında olay yanardağ değil. Deaktif olan bir yanardağmış. Yanlız buraya yerleşen Pompei (Türkçe pompalamasyon) kabilesi isimleri gereği bünyelerindeki enerji yüzünden sürekli toplu halde seviştikleri için yer kabuğuna bir takım titreşimler göndermişler. (Üst komşu sevişince aşağıya gelen değişik titreşim ve sesler misali)
Toplu olarak yaptıkları için bu ayini bu titreşimler katlanarak Deaktif olan yanardağı aktif hale getirmişler. Böylelikle taş kesilmiş alayı.
Ne anlıyoruz buradan; eğer yakınlarda yanardağ varsa toplu halde sevişmemek lazım.
Asjhsakjdhakjdhasd
ahahahaauahahha toplu sevişmeye hayır :D sıranızı bekleyin hüüülleeynynnn :)
yanardağ ve çevresindeki topraklar süper verimlidir. bu yüzden çokça yerleşim kurulur.
yanardağ püskürmesi bi anda gelmediği içinde şehirden daha uzak bi bölgeye ufak titreşimler başladı mı kaçılır.
ki o zaman da şehrin zenginleri bu grupça sevişenler denilenler kaçmışken fakir, yaşlı, çocuk ölmeye mahkum olmuş.
Zengin kesim limandan gemilerle kaçmışlar zaten.Daha depremler başlamışken.Kalan gariban halk ise aslında lava yakalanmıyor..Hani diyorlar ya nasıl hiç kıpırdamadan taş kalmışlar diye... Adamlar salak mı lav gelecek bunlar bekleyecek... Lavdan çok önce pirokalstik duman geliyor.. Yani nedir bu duman... İçi 1400 derece sıcaklıkta saatte 700 km nin üstünde hızla gelen içi çeşitli gazlar ve kaya tozu bulunduran bir duman... Yakıp kavuruyor herşeyi... İşte o insanların donmuş biçimde kalmaları bu sebepten... Öyle hızlı geliyor ki ne oldugunu bile anlamıyorlar... doğa üstü birşey yok yani..
Neresiymiş la bura ;)
Çok seviştiler Allah da onları cezalandırdı diye yola çıkarsak vay Konya'nın haline.. En çok sex toys satılan yer diye okumuştum geçenlerde..
ben şimdi kısa ve net olarak bir soru sormak istiyorum Yiğit.G nicki arkadaş
sen şimdi toplu halde sevişmeye karşı değilmisin?
bu olanlar gayet normal mi?
sende yaparmısın?
bu üçüne cevabını merak ediyorum belki sonra verdiğin cevaba göre bikaç şey daha yazarım..
yalnız bu pompeiler çok iyiymiş ya adamların fıtratında var pompalamasyon :)
Konya'da kalmıştık Tarkan konseri için. gece alkol alalım dedik. Çıktık 3-5 "tekele sorduk abi kalmadı" cevabını aldık :) Sonunda bulduk gizlice otele taşıdık. Konya'nın çok ilginç bir yapısı var gerçekten.