aynen oyle abi, ben sokakta kavga ederdim cocukken ayarı az kaçırsam babam hemen düzeltiverirdi. biz öyle oğrendik. kavga etmekle zulmetmek ayrı.
Printable View
Ben öğretmen olacak nesle sabır diliyorum.
Sistem var olan beyni de yaktığı için, çaresizce bir şeylere çabalayacak onurlu öğretmenlerimize Allah güç, sabır versin.
Bizim zamanımızda en fazla mahalle kavgası çıkardı. Orda eşitlik olmazdı. Kim kime dalarsa.. Herhangi bi aşşağılayıcı bişi yaşamazdık. Paşa gibi döver yada dayağımızı yer susardık. Şunlara bak. Aşşaığlamak için video çekmekmi dersin, toplanıp tek başına kıstırıp küfürlermi dersin. Hemde kızdan.. Allaha şükür bu nesli atlattık bulucağımız kızı bunlardan bulmadık. Doğucak çocuklarımızıda Allah bunlara benzetmesin.
zamani kızları çok beter her zaman beterlerde sene zaman geçtikce iyce çılgıdan çıkıyolar allah bizlerin yardımcısı olsun :D
Açıklama var çocuktan :D
https://www.youtube.com/watch?v=yU1RUyk9Ux0
Ben kadiköy fikirtepede büyüdüm. Her türlü hapı otu gördüm yaşadım. En pis ortamlarda bile bulundum. Ama şimdi dönüp bakıyorum da bu kızların fame olma arzusu, erkeklerin uçkurunun düşüklüğü beni gelecek nesiller hakkında düşündürüyor. Tamam bizde serserilik yaptık ama babayı atayı görünce kaçacak delik arardık. Anaya karşı gelinmezdi bizde. Şimdikiler anaya babaya küfür edince popüler olduğunu zannediyor. Geçen lise 2 ye giden kuzenimin facebookuna baktım 2.000 arkadaşı vardı. Lan bunların hepsini nerden tanıyorsun dedim. Ben eklemiyorum ki onlar ekliyor dedi. Şaka gibi :) benim 2.000 arkadaşım olsa şehri rehin alırım amk