Anamurdan sonra Antalya virajları bahsettiğimiz virajlı yol :)
Printable View
yarim saat gidoyorduk daha 3 kilometre olmuş deliriyorduk arabada :D o yolu kullnanlarin alah yardimcisi olsun diyelim :)
Her ay Antalya- Mersin yapıyorum, Anamur yolu kötüdür zorludur fakat giden var mı bilmiyorum. Ermenek'den Alanya Mahmutlara inen yolu tek geçiyorum. Hayatımda ilk defa direksiyondayken sağa çekip istifra ettim bir daha da o yola gitmeye tövbe ettim.
Yazan arkadaşlar olmuş,Alanya-Mersin yolu bu konuda 1 numaradır,hele eski hali çok daha beterdi,bir virajdan çıkmadan ötekine girerdin,düz gidilmezdi..şu kadarını söylim,yakın zamana kadar bu hatta çalışan otobüslerde daha yolculuk öncesi kusmak için torbalar dağıtılırmış
Anammur- mersin yoluna tüneller yapıyorlar artık 2 senedir bir çalışma var. Ne zaman biticek bilmiyorm
hafta sonu kaçamakları yaparak bu tarz zorlu yolları denemek için gerekli seviyeye gelebilirim inşallah :) Her hafta bir aksiyon ne güzell.
Memleketimin yollarını hatırlattı, Kangal-Divriği arası da aynı bu şekilde kıvrıla dolana gidilir.
+1 , hele hele özellikle anamur - gazipaşa arası korku filmi gibi. yol bitsin diye dua ettiğimi bilirim. sağa çekip kusmak bile mesele. sağa çekecek yer bile zor bulunuyor. bir yanda uçurum deniz , diğer yanda dağlar. :(
bu hafta bozyazıya gitmiştim , taşucu aydıncık arası tüneller bitmiş. bozyazı anamur tarafındakiler inşaat halinde daha. ama çalışıyorlardı :)
Konuda gözlerim goktugu aradı:)
Adana Çakıt Vadisi yolu :)
http://static.panoramio.com/photos/large/63949577.jpg
3.24sn viraj beni bitirdi :)
Anamur yolunda tek ben kustum sanardım meğer baya ünlü bir yolmuş :D Ne zaman biri anamur tatil dese tövbe derim,yolu bir dert sıcağı ayrı bir dert..
Buraya araçla gidilebiliyor mu? Adanadan arabamı aldığımda apar topar gelmiştim Ankaraya hiç gezemedim oraları pozantı vs bu tarz yerler internetten bakıp iç çekiyorum memleketin böyle güzel yerlerini doğası bozulmadan görüp gezmek lazım :)
Video yu izleyince aklına wrc gelen tek benmiyim full korumalı bir arabayla çıkmak isterdim o yola olur ölürsem zevkin nirvanasında ölürüm yaşarsamda hayatımın en güzel günü olur
anne tarafım kemaliye'li en son 98 yılında gitmiştim , içeri doğru sıçmak terimi tam uygun o yollara :)
yol tehlikeli ama şoför ciddi tecrübeli çok rahat adam :)
mersin anamur yolu çok sakat yol kesinlikle. uçurum daha yüksek ve aşağısı deniz olunca iyice bi tehlikeli oluyor :) ama çok keyifli :)
hayatımda en korkarak gittiğim yol ermenek mahmutlar arası yoluydu. karşıdan araç gelsin gelmesin bazı virajlarda arka tekerler boşluğa denk gelecek kadar dar ve müthiş virajlı. bi kere gittim. aman diyorum
Kemaliye annemin memleketidir. O yollardan şahsen geçmişliğim vardır.
Efsane yollar.manzara ve doğa var. Görmenizi şiddetle tavsiye ederim.