bu senede 205 le mi gitsek ne yapsak :D
Printable View
aynıydı :D
Kemaliye ye bu yoldan arabayla gitmek nasip oldu annemin köyü. Ayrıca tekirdağ ucmak dereden yazin herhaftasonu yazlığına sarkoye gidiyorum ikiside çok keyifli ve harika manzara ..
karadenız sahıl yolu yapılmadan once rızeye gıderken gıresun ordu rıze arası gıdıs gelıs boyle dar yollardan ıkı otobus zor gecerdı hey gıdı be cok tırsardım.
ama bu sekılde agır gıdılen yollarda araba surmenınde zevkı bır başka. ınıslı cıkıslı vırajlı yolları hep sevmısımdır. he ayrıca rızede yaylalara yada daha yuksek rakımdakı koylere cıkan yollar hala tek şerit aşagısı ucurum
yok o orhan keptının işiydi gök2 olarak:)
Daha önce giden var mı bilmiyorum ama, şimdiye kadar gittiğim en tehlikeyi yol, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit yoldur. Tek şerit, asfalt yok. bir yanı dağ diğer taraf uçurum. Bırakın iki arabanın normal şekilde karşılıklı yan yana geçmesini, tek arabanın manevra yapacağı alan bile değil.
aslında konunun adını yollar ve bilnmeyen yerler falan diye degistirsek iyi olur , listeye adana çakıt vadisi yolu eklendi bu yaz sonu gidecegim mutlaka :) inci sözlük olmasa bursadaki gölyazı köyünü bilmeyecektim birde haritada sözde heryeri biliriz , geçen hafta gölyazıdaydım insanlar istila etmişti köylüye yazık
Balıkesır-Erdekten Turanları kullanarak doğanlar falan gıdılmedı heralde hıc bı deneyın derım ama ordan bu otobus donemez 3metrede bır vıraj vıraj tekerlerı bosta kalır bunun :D
Şu an Hakkari-Şırnak yolundayım,görülmesi gereken yollardanmış.