0 km olanına da, temiz ikinci eline de, anası ağlamış olanına da, düzgün toplanmış pert kayıtlısına da bindim ki şuan bindiğim araba da komple boyalı...
Yeterki satıcısı dürüst, arabada yapılan iş düzgün olsun.
Printable View
0 km olanına da, temiz ikinci eline de, anası ağlamış olanına da, düzgün toplanmış pert kayıtlısına da bindim ki şuan bindiğim araba da komple boyalı...
Yeterki satıcısı dürüst, arabada yapılan iş düzgün olsun.
Adam haklida konusmasi ve hareketleri haksiz :D
Alırken karga satarken şahin.Bide bilmiş bilmiş konuşuyor.
Videodaki kişi galerici değil binici olsa zaten altına imzamı atarım
Adam haklı şuan bindiğim Corsa 1 parça değişen vardı o da kaput kamyonet geri geri gelirken kaputun üstüne çıkmış değişmiş boyanmış arka sağ çamurluk 20 cm lokal boyanmıştı toplamda 1.5 parça boyalıydı alırken, diğer tarafları boyasız fakat solgun ve çizikti aldığım hafta tavan hariç komple boyattım şuan iyikide boyatmışım diyorum çizik solgun 2003 model bir araca pastaylacilayla boyayı canladırmaya çalışıp boyasını incelteceğime komple boyattım tavanda vernik yanığı vs olsaydı onuda boyatırdım önemli olan aracın büyük hasar almaması milleti anlamak güç gerçekten.
arabamda 3 parça değişen var..verdiğim ilanda belitttiğim halde adam soruyor..takıntılı insanlardan hakikaten bıktım git sıfır al *** .
Plakayı gördüm yıkıldım :)
size dün yaşadığım örneği anlatayım. Galericisi değil alayı ş.siz olmuş.
aşağıdaki ilandaki araca bakmaya gittim. Açıklamadan görüldüğü gibi araç sorunsuz. gittik hasar kaydı var mı ? var 9.000 tl.
E kardeşim ilanda yazmıyor ? Cevap yok. En can alıcı kısım, ön sağ çamurlukta 25 cm lik göçük var, ön sağ direkte macun var, üzerinde adam sanat yapmış 4 mm ye yakın macun kopmuş. Neymiş 30 bin liraya araba yokmuş falanmış filanmış. Çektim gittim bi ton sinir harbi yaşadım. Gerek var mı ? Yok.
Connecting site...
Bu da benim aracımın ilanı, ne var ne yok adam gibi yazdım, gelecek olan adam hiçbir sürpriz ile karşılaşmayacak. Ben kendi adıma doğrusunu yaptığımı düşünüyorum, araç alırken de değişeni olsa bile düzgünce yazan ilanları tercih ediyorum.
Connecting site...
Altı üstü 1 avuç cıvata, hak yiyip gitmenin alemi yok ki. Üzülüyorum böyle insanlara.
Videodaki abiye gelince, kesinlikle söyledikleri doğru. Ama galericiler ( iyileri tenzih ederiz tabiki) bu güne kadar öyle kazıkladılarki insanları, millet güven erozyonuna uğradı.
Son olarak arkadaşım 2 sene önce İstanbulda bir mit. yetkili bayisinden temiz diye 2. el araç aldı, sonradan öğrendik araş sağdan boydan boya kazalı, ağır bir durum yok ama söylenmemesi mide bulandırıcı
Edit yok, baktığım araç ilan no : 180927880
Connecting site...
Kendi ilanım,
209044177
Connecting site...
adamı dınledıkten sonra tekrar yorum yapayım adam haklı gıbı ama mal elınde kalmıs bence yuksek fıyata cakamamıs ondan boyle ayak yapıyor. yoksa o aracı alırken kım bılır 10 bın mı asagısını vermıstır bılemeyız yanı oldurmusturde oldurmustur fıyatı. ogretmen doktor avukat hakım savcı ıpne gay ayaklarınada ayar oluyorum