Yeminlen haklıBizim arabanın tavanında ufak bir çürük var sırf bu yüzden boyatamıyorum, arka kapağının boyası aşınmış şekilde onuda boyatmıyorum,
Boyatamam, boyatırsam elimde patlar ,
Söylediklerinin altına da imza atılır
aslında satıcı alıcıya güven verirse boya konusu çok problem olmuyor
Zaten ilanda okuyupda araç başında boyayı sorun yapan alıcıya anında posta koyup yol vereceksin.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Videoyu daha önce izlemiştim. Bence sonuna kadar haklı. İnsanlarda araç alıp satarken artık noksanlık oluşmuş fabrikadan alır gibi almak istiyor. Özel otoparkınız olsa bile vuranlar çizenler mevcut.. Türkiye sınırlarında araç kullanmak ve ona gözün gibi bakmak biraz şans eseri.. Bence çok net bir açıklama yapmış abimiz![]()
Bizim de arabanın bir kaç yerinde çizik var, boyattırmıyorum. İnsanların istediği bu yönde göçük ve çizik olsun; ama boya olmasın![]()
dürüst satıcılara asla lafım olamaz ama bazı "galericiler" hakikaten kırk ayrı yalan söylüyorlar.Aydınlıkevlerdeki galeriden bi getz aldık zamanında,tek parça boya var dendi,neler çıktı neler(km 2 kere düşürülmüş,önden kazalı vs ) sonuç olarak 3 bin lira zarar ettik.tekrar aracı götürüp vermeye kalktıgımızda adam dalga geçer gibi "Allah belamı versin bilmiyordum,istersen 92 5.20 bmwyle degiselim,ver anahtarı" dedi
![]()
kendileri alırken neden didik didik edip millete mal çakma peşindeler? yok öğretmen bayandanmış ne alaka?? sen adama dedin mi oraya gitmeden orası boyalı burası kazalı diye?
Allah düşürmesin.hep büyük konuştum iki kere alışveriş yaptım galeri ile ogünden sonra da dyiroum babam galerici olsun önünden geçmem
bayan öğretmen kaçıncı sınıfa kadar okutmuş acaba arabayı?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Napalım kime güvensek çakal çıktı bu piyasayı bu duruma getirenler yine bizleriz şimdi kim kime kızıcak.
Evet bu boya takıntısı olanlar haklıdır.
Bu adamın söylediğide doğru ama o işler öyle olmuyor işte.
Ya çoğu galerici çakmaya adam arar ama genellememek lazım.
2011 de istoçta galeriden ilk sahibinden bir civic aldım arabada adamın dediklerinden (2-3 parça boya) başka bir durum yoktu, araç için söylediklerinin tamamı doğruydu.
1500 TL gibi güzel de bir indirim yaptı 14,250 tl ye 130,000 de 99 model sedan civic'i aldım. Hatta 2000 tl sine 2 senet yaptı.
Senedin günü geldiğinde parayı havale yapayım diye aradım adam önce hatırlamadı sonra hatırladı ama aciliyeti yok ister gönder ister bu tarafa geldiğinde bırakrsın dedi.
Saolsun galericilere bakış açımı değiştirdi işin kötüsü şimdi netten arıyorum dükkanı ama ulaşamıyorum sanırım
kapatmış galeriyi belki de namuslu çalışınca tutunamıyorsun bu piyasada.
Allah yolunu açık etsin ne zaman hatırlasam hayır duamı alır.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bu eleman bu aracı alırken boyası var dıye fıyatta kırmışmı kırmamışmı sacı değişti diye ölücülük yapmısmı yapmamışmı ondan haber versın.
milleti böyle paranoyak haline getirende kendileri ama ondan hiç bahsetmiyor. Tabi söylediklerinde haklı gerçekten çok saçma bir 2. el piyasası var türkiye de.
adam haklı ama haksız olduğu konu galerici olması.
şahsen ben 1 parmak kalınlığında macunlu parçadan çok değişmiş parçayı tercih ederim. ki araba alırken de kararımı o yönde kullanırım. arabada 2 parça değişen var ,vay alırım da satamam diye birşey yok. alışverişte şeffaf olacaksın. vicdanlı olacaksın.
sattığım bi arabada değişen yerleri, boyalı yerleri, neden boyandığını ve neden değiştiğinin resimlerini gösterdim. adam servise gitmedi bile direkt notere gidelim dedi.
buda böyle bi anımdır.![]()
az insan, çok huzur...
Adam haklı ama bu piyasayı yıllar öncesinden bugüne özellikle boya konusunda bu duruma getiren yine galericilerdir malesef
araç boyalı olunca fiyati öldürmekte galericilerin görevidir. değişen varsa zaten pert muamelesi. arkadaşın dediği gibi macun dalga dalga duracağına orjinal değişsin temiz dursun
benim boya takıntım iyi işçilik olduğu sürece sıkıntı değil
Değişende sıkıntı değil şaselerle oynanmamış olsun yeter
En kral boyacıda parçabaşı boya 150-200 tl
Ama motor ön takım vs arıza çıkarırsa bela
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)