:hehe: çok iyi ya
https://pbs.twimg.com/media/CNR2q9lVAAA60fs.png
Printable View
:hehe: çok iyi ya
https://pbs.twimg.com/media/CNR2q9lVAAA60fs.png
adam dövmek için çıkardığı sopayı dildo olarak geri eline vermiş irish başkan.
Vatandaslik vermek lazim direk adama.
ellerin dert görmesin yiğit adam
Gördük Türkün gücünü :)
Daha önce kusadasında ı marmariste mi ne orada da aynısı olmuştu. Ya ingiliz ya irlandalıydı tüm esnaf bir olmuş adama bir şey yapamamışlardı.
Nakavt olan dayı bi ara başka aleme geçti, ulan 1 metre boyun var adam ne diye atlıyon auahaha :D Şu yoruma çok güldüm: İrlandalı dayı otele girip healthi 100 yapıp geri geliyor :D
abi bi tane harbi ağababası çıkacak bu haberden sonra alacak yanına 20 harbi delikanlı girecek sokağa bunların hepsini oturtacak açtıracak ağızlarını golf oynayacak. Neden yapmasın yaw.
gelen giden taştaş geçer o itlerle artık kafalarını kaldıramazlar.
iyi olmuş..
bide anlamadığım mevzu orda 45 kilo birisi kafalarını bozsa ateş ediyorlar bu adama sopa kullanıp indirmeye calsmaları ilginc
Tiplerin alayı kanserli mod he :D Ve eminim aralarında 4 5 tanesi sağlam darbe almıştır da kamerada belli olmuyor biri dışında. Adam armut toplamadı sağlam indirdi hepsinde :D
Kickboks yapıyor olsaydı direk katliam yapardı orada kendi dayımdan biliyorum :D
beyler siz siz olun uzak doğu yada boks gibi sporlarla uğraşanlarla uzak durun :)
bu videodaki arkadaşın boksör olduğunu sonradan okuyup anladım, seneler önce Fenerbahçe maçı sonrası sokakta bir kavga çıktı adamcaz bak ben boksörüm bak ben boksörüm bak ben boksörüm dedi dinlemediler herife gözüm önünde 4 kışı girdi adamlar vurdu işlemedi, adam onlara vurdu transit çarpmış gibi oldular sonunda aradan (keşke casio saatim olsaydı) muhtemelen 45sn sonra 4üde yerdeydi adamları kolonya ile 10dk sonra ancak ayıltık 3ü hastanelik oldu sonrasını bilmiyorum ama 1i ciddi ciddi ameliyatlıktı kanımca.
meğer abimizde 3 defa boksörümü sadece kanun önünde yumruğu silah yerine geçtiği ve söylemek zorunda kaldığı için söylemiş :)
kapıştığınız adam ben boksörüm diyorsa ya elini öp yada kaçın beyler :)
Ya anlamıyorum arkadaş,şu kamera kayıtları İrlanda da çekilseydi,bi Türk gelip böyle hışımla ayı gibi dolabı açıp suları devirseydi ne medeniyetsizliği kalırdı,ne huzur bozması,ne ayılığı kalırdı.Ben eminim ki bu kamera kayıtlarının öncesi var.O ayı öncesinde biriyle bi mevzu yaptı,bi hır çıkardı.Dolap mevzusuda işin bahanesi oldu.Yoksa bu adamın iki su devrildi diye sopayı alıp çıkacağını sanmıyorum..Hee bu olayın hiçbişekilde öncesi yok sadece kamera kayıtları kadarsa,o eli sopalı esnafın da amk,bi kişiye 20 kişi dalan çomar sürüsününde amk.
İrlandalı boksör dayı , 15 esnafı çoşturuyor :D :D
Turkiyenin hali bu iste, bir turk dunyaya bedelden, boyle sumsuk bir hal aldik, aslinda bu is turkiyenin genel bir ozeti
Maalesef akli selim, kafasi calisan ,egitimli o kadar az insan kaldi ki...
Bu olayi nerden tutsan elinde kaliyor...
esnaf nedir bilmesek olayı yanlış yorumlayacağız yani..
Yahu ikidir neyi savunuyosun çözmeye çalışıyoruz öncesi sonrası olsa nolur
Nasıl bir hayal gücü bu İrlanda da olsa nolurmuş ?
%99 hiç bişey olmaz hadi oldu diyelim en çok ama en çok iş yeri sahibiyle tartışırsın hadi daha sert oldu tekme tokat kavga edersin sana direkt sopayla dalma olayı milyonda bir oda bi ihtimal olsun..
Ama sana komşu esnafın ki bu 20-30 kişi demek sopayla sandalyeyle tabelayla girişme ihtimali trilyonda 1 ihtimaldir ki buda ihtimali dışı gibi bişeydir..
Olayın öncesi sonrası nolursa olsun kabul edilebilir gibi değil ulan hiç aralarında o.ç. olmayan esnaf ta mı yokta( bunlar esnaf demekte ağırıma gidiyor ya ) durun nabıyosunuz adam turist 1 kişiye 20 kişi saldırılırmı nasıl adamsınız lan demiyo
Bunlar böyle kansız işte..
Yanlız dolabı böyle bir açma şekli yok. Halatla araba çekicek sanki pezevenk :) Olay anındaki görüntüler eksik, bence hemen esnafımızı suçlamayalım. Kimse dükkanının içinde elinde sopa hazırol beklemez!
Tabela değil sanki 3 lü set üstü gibi gördüm ben.
Yarıldığım iki yorum ekşiden,
İrlandalı küçük esnafı bitirdi
Esnaftan arkadaşlarına: Allahını seven defansa gelsin
Adam resmen avm gibi küçük esnafı bitirdi 😄
Gördüğüm kadarıyla irlandalı suçlu duruma düşmemek için çabalıyor. Ona rağmen adama birşey yapamadılar. Geleni devirdi, iyi yaptı.
Ha bize de bu lazımdı adam olmamız için. İlla birileri çıkıp s.kecek bizi..
Eline sağlık. Pamuk gibi olmuştur oradaki *** esnaf..
- Bir su vere hele.
- Buyrun abicim. Afiyet olsun..
Aslında olayı 0.58 deki düşen özetliyor. Eli sopalı yeşilli de turiste saldırıyor, düşende. Ama sopalı, düşene de , yani mahalleden birinede vuruyor. Burada amaç birini darp etmek değil, bu şerefsizlerin içindeki kavgacı, öküz, adam dövme isteğini bastırmak istemesi...
sabah twitterda gördüm :hehe:
http://i60.tinypic.com/2u4o6sg.jpg
Salıverin küçük enişteyi önden demişler tarumar olmuş :)
Kimseyi savunduğum yok,heleki kavga ve şiddet bir sorunu çözmek için son aşama olmalıdır,1 kişiye 20 kişi saldırmaktan bahsetmiyorum bile.Söylemek istediğim İrlandalı sütten çıkma ak kaşık değil bana göre,@eworen olayın öncesi olsa ne farkeder demiş bence yanlış,farklı açıdan bir örnek olacak ama forumda çok kez şahit olduk,alacak verecek konularında gelen yorumlar üzerine kesin haklı dediğimiz taraf aslında haksız çıkıyor.Çoğu kez gördük bunu.Açıkcası biraz zoruma giden kendi insanımızın direk itin g.tüne sokulması.Tekrar söylüyorum 1 kişiye o kadar adamın saldırmasının savunulacak bi tarafı yok.
Bu arada Aksaray da bi kere bulundum.Arkadaşların gazıyla leş bi pavyon gece klübü kırması bi mekana gitmiştik bi gece.Onda da hesabı geçirdiler zaten,nefret ederim o semtten :D
Beyazıt esnafını da bi ziyaret etse keşke :D
O değilde adama resmen set üstü ocak mıdır nedir ondan fırtattılar nasıl bi zihniyettir. Esnaf adamsın olabilir kardeşim düzeltiriz diyeceği yerde şiddete başvuruyor. Bunun neresi esnaflık neresi insanlık keşke teker teker sırayla gelselermişde hepsine sırayla vurup alsaymış akıllarını
Hepsi vitaminsizde elinde sopa olan yeşil cizgili olayı başlatan asıl uyanık hep uzakta ona bikere oturtsa iyi olurdu.
kendine erkek diyen 15 tane karı kılıklı i.ne tek bir adama sopa, tabure, tabela vs ile saldırıyor, sonra dayağı yiyince bi de utanmadan gidip karakola şikayetçi oluyor. zihniyete bak ya. allah belanızı ....
sorun orda işte abi, ya dayak yersin atarsın ama karı gibi 10kişi 1 adama dalmassın, dövebilecek gücü görüyosun kendinde atarlanırsın kavga edersin, ama klavye delikanlısı gibi adama atarlanıp milleti çağırırsın birde üstüne dayak yersen Türkiye gerçeği olursun.
artık azınlığız, bu herfiler gibisi maalesef çoğunluk, cahiller...
"Bu kez turistin İrlandalı değil Kuveyt vatandaşı olduğu öne sürüldü. Gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Sopa ve sandalye darbelerine yumruklarıyla karşı koyarak fenomen haline gelen turistin, Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu belirlendi."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29908634.asp