Al işte çiğköftenin yan etkileri :D
Printable View
Al işte çiğköftenin yan etkileri :D
Herkesin hayatına kimse karışamaz der çekilirim.
bence gayet iyi dans ediyo bana samimi geldi , Kendisiyle de oldukca barışık birisi egosu vs yok helal olsun
komik mi ? komik :) ama dalga geçicek bişey yok bence. herkesin zevki ve eğlence anlayışı farklı. adam kafasına göre kendi halinde istediği gibi eğlenebilir... kim olursa olsun bu gayet normal :)
bana ilk izlediğimde oldukça komik geldi..
ama sonra baktığında, şu dansı yapacak kimse yok - özgür iradesine göre davranıyor.
sıcak kanlı biri videolarında ki yaklaşımlara da bakılırsa
bırakın şimdi herkesin hayatına kimse karışamaz ayaklarını oğlunuz gelse tayttan bozma şalvardan hallice giydiği şeyle o zaman görürüm sizi :D
benimde milyon liralarım olsa ben de dünyayı takmazdım s****e ama düzgün de giyinirdim yahu bir quaresma bir böyle tipler şu işi öğrenemedi gitti :D
Adam hayatını yaşıyor boşversenize fakirler. :p
Şarkı güzelmiş nedir ismi ? Shazam'le dinletmeye çok üşendim şuan. :D
Önümüzdeki yaz bu dans hit olur çoğu kişi de dahil olur bu konu da hiç olur bence
Overdose çiğköfte
ben sokakta şu şalvarımsı şeyle gezsem bi ton dayak yerim,adamda para olunca herşey hoş görünüyor.Aynen dansı çok "cixxx"
kendisine karşı ön yargılıydım ama birkaç programda dinledim konuşmasını hareketlerini samimi geldi bana düzgün birisi
önceden olsaydı daha farklı şeyler yazardım :)
lahmacuna ne sardıysalar artık :D
nakın yine aynı şey oluyor zenginin parası züğürtün çenesini yoruyor :D hadi dağılın artık :D