Eger gercekse g.vatlik seviyesinde baska bir boyuta ulasti arkadas.Dusunsenize adamin akrabalari,annesi ve babasi izliyor:D
Printable View
Eger gercekse g.vatlik seviyesinde baska bir boyuta ulasti arkadas.Dusunsenize adamin akrabalari,annesi ve babasi izliyor:D
Size ne olm milletin genişliğinden koca karı gibi oturdunuz dedikodu yapiyosunuz ya. küfür topicine çevirdiniz izlemeyin abi o zaman. Ben başarılı buldum baksana 6 sayfa hakkında konu tartışılmış her biriniz ulan olaya bak diye bir arkadaşına göstercek.
Parayı kıracaklar. Amk o kadar çok inanıyorsunuz ki herşeye Aşk-ı Memnu dizisi izleyip IRISPI BİHTEEER diye bağıran koca karılar gibisiniz :) Adamlar güzel rol yapmış amacına da ulaşmış.
Eğer okurlarsa bir gün burayı tebrik ediyorum hepsini.
adamlar paranın a.k gazetesi rıza baba :D
16,100 subscribers • 712,066 views
Joined Sep 18, 2015
Bu zamana kadarki izlenme toplamı bu. Kaç para kazanmış oluyorlar ki?
Bu arada eklemek istediğim bir şey var.
Bunlardan biri ben olmasamda (farketmez) bu konuya yazan aşşağı yukarı 50 kişiye;
'' koca karı gibi oturdunuz '' '' koca karılar gibisiniz '' kelimelerini kullanıyorsun. Ya isminin mavi renkte olmasından, ya kendini buraya yazan insanlardan farklı görmenden, ya sana söylense hoşuna gideceğinden, ya sana söylense umrunda olmayacağından yada senin tabirinle ''genişliğinden'' bilmiyorum...
Videoyu başarılı bulsanda, video yükleme işinde olup bundan para kazanıp nasıl olaylar döndüğünün farkında olmuş olsanda yani özetle ne olursa olsun bu şekilde konuşmaya hakkın olmadığını belirtmek isterim.
Bence kurgu :) ...
Karı tamam gerizekalı beyni yetmemişte o çağrının aq ben.
yarım akıllı karının aklına uyup şakaya ortak olursan, kurguda olsa ağzının ortasın yersin yumruğu.
bukadar ağırı değilde 5-6 sene önce falan dar beyinli eski kız arkadaşımda böyle bişey yapmaya çalıştı telefonla, ismini yazmama gerek olmayan burdan arkadaşım dediğim bir gevşekle ; eğer okursan diye yazıyorum tahmin ediyorsundur okadar sene geçsede hala ayarım sana ;)