Yarbay Nickli Üyeden Alıntı
hemşerim ,kardeşim inan senin bakış açını anlayabiliyorum , güya senle buluşcaktıkda diye hatırlıyorum.
birgün gelirsen bizim firmaya seni birkaç örnekle tanıştırırım, inan işin içinde olmadıkça bunlar nerede yaşar nasıl geçinir nelerle karşı karşıya bilmedikçe görüşümüz kısıtlı kalacak,iddia ediyorum işin içine girince bütün bakış açın değişecek.
allah uzak tutsun ,korusun ama insan yaşamadan bence bilemiyor.
yahu bu arkadaşlar diyelim her gün gelen,adamlardan çalan zamanında küfürde eden çocuklar ulan hadi dellendin dövdün , yarı boyutunda yaşında velet böylemi dövülür be pezo, çocuğun kafası kırılmış videoda görüldüğü gibi kendileri sonra korkup ambulans çağırmış, kafası kırılmış bariz görülüyor farkta ediyorlar ona rağmen diğer arkadaşına tekmeler atmaya devam ediyor.
bu dayak,ders değil bence içimizdeki hayvan.
insanı hayvandan ayıran tek kelime bence akıl, akılda allah vermişki kullan iradeli ol yoksa yol bulduğumuz her hangi bir bayana cinsel saldırıda bulunalım değilmi, madem allah sana akıl vermiş irade vermiş kullan, böyle tepkiler verenler bence insandan çok hayvana yakın maymundan türediğimizin tam bir örneği