https://www.facebook.com/bizmahlukla...17002628627407
Videonun açıklamasında da gereken yazı yazılmış aslında. Gerçekten toplum olarak ahlakı, bilinci, utancı kaybediyoruz. Şu scorp denen uygulama çok geç olmadan kapatılmalı.
https://www.facebook.com/bizmahlukla...17002628627407
Videonun açıklamasında da gereken yazı yazılmış aslında. Gerçekten toplum olarak ahlakı, bilinci, utancı kaybediyoruz. Şu scorp denen uygulama çok geç olmadan kapatılmalı.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
özgür ülkede yasıyoruz
okadar vahim abartıcak bişey ben görmedeim heralde. bukadar rahatsız ediyorsa açıp seyretmek zorunda değilsinde zaten.
2. kişi gayette mantıklı demiş kaşıyanı kaşırım diye.
diğer taraftan örnek
1: kız olsaydım kesin kevaşe vs. olurdum ona buna verirdim veya zengin koca bulur rahatıma bakarım demeyen erkek nadirdir heralde
2: bekara koca boşamak kolay
1881 - 193∞
Dışarda doğru düzgün muhabbet kuramayan insanların egosunu tatmin ettiği yer scorp. Kullanmıyorum..
SKODA SIMPLY CLEVER
O kaybediyoruz diye üzüldüğün ahlak, bilinç, utanç çoktan kaybedildi ve bunlar da en basit sonuçları.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bak şimdi özgür ülke demişsin çok güzel, ona zaten laf edende yok edecekte yok...
Tecavüz de ediliyor bu özgürlük kavramı içersinde, onun ayarı nasıl tutturulacak bi düşünelim.
Bu videodaki kızlardan birine sokakta baksak, biraz peşinden gitsek ''sapık, pislik...'' damgası vurup öyle düşünecekler, ama videoda denilenlere bakarsak eger kendi dünyalarında zaten böyle fantazilere yer açık.
Kendi düşüncesidir diyenler olacaktır, eee temizmi şimdi bu düşünce ki bunuda özgür hür idare, düşünceyi belirtme çatısında değerlendirelim..
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Ya bu video'daki kızlar şimdi komikmi olduklarını düşünüyorlar.Sosyal medyada ünlü olma cabası niye.
Ben ilerisini düşünüyorum bu kızlar evlenicek ve ilerde çocukları olucak birey yetiştirecekler.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Popüler olmak adı altında ne ar bırakıyolar kendilerinde ne namus. Ne mühim bir şey bu popülerlik, takipçiler, izlenmek, tanınmak. Allah akıl fikir verip ıslah etsin inşAllah başka bir şey söylemeye dilim varmıyor.
.
Sen yeni nesili çok mu dışarıya kapalı sanıyorsun hocamKadıköyde otelim var ve bazen ağzım açık kalıyor. Eskiden erkekler koşardı kızlarnı peşinde şimdi tam tersi bir durum var yeni nesil kızlar çok erken bakireliklerini kaybediyor ve madem kaybettim herkes ile ilişkiye gireyim diyor, bu rahatlıkları da bununla alakalı. Buraya bu videoyu yükleyen kız anam, babam ne der demiyor ileride evleneceği adamı düşünmüyor. Sorun çok büyük.
Cinselliğini yaşamak istemek demek ******, kaşar olmak demek değil ama bu yeni nesil yetişen kızlarımız sosyal medya yüzünden kaşarlanmışlar hepsi.
Yurtdışı da böyle mi acaba yaşayanlar söylesin. Sosyal medyayı kullanmasını bilmeyen bir nesil olduk çıktık,sosyal medyanın da bu kızlar üzerinde çok etkisi olduğunu düşünüyorum,ilgi toplama peşindeler.
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)