Allah böylelerine başkasına zarar verdirtmesin.
Printable View
Allah böylelerine başkasına zarar verdirtmesin.
Bu olayların tek sebebi sosyal medyada herkesin fenomen olmaya çalışması. İnstagram makas videosundan geçilmiyor. Harundan ünaldan gören yeni veletler kendilerini kanıtlama derdine düşünce sonuç böyle oluyor. Eskiden Makasa çıkıldığında tek amaç eğlenmek adrenalin yaşamak olurdu. Şimdi telefon tutacağı koyan kendini makasçı zannediyor.
Valla o anlatılmaz yaşanır
Aslında polo takla atmıyor bunlar hep montaj bu oyunu bozacaz @MK8800 ile inşallah :)
Böyle hıyarlar yüzünden bizim trafik sigortamız kaskomuz uçtu. Ulan ayıp be.
sorun yok duzeldığı kadar, arac @Yigit-Y 'de zaten bende ılan açıklamasını hazırlıyordum kı aracı @MK8800 almış...
.: Kazasız Temız Ekonomık Şehır Aracı - 38.750TL :.
-sağ on çamurluk surtme kaporta hasarı mevcuttur, başka HIÇ BIRŞEY YOKTUR!
-tahmını hasar tutarı 400tl'dır..
-ıstenıldığı taktırde anahtar teslımı 400tl'ye anlaşmalı servıslerımıze onarıma yonlendırılır..
-aracın yedek anahtarları kıtapçıkları faturası ve garantı belgesı mevcuttur..
-aracın guncel emsal değerı 54.000tl'dır...
Ümreye kaçıcam :):) (dürüst galerici)
Parayı helal hale getirmem gerek
@MK8800 aga poloyu çaktımmmm paraa hesapda mala vurmaya ne zaman gidiyoz :):)
Hahahah satıştan sonra Kadıköy dükkan arka ofisimiz :D :D :D
Kolpacino 3.devre dans sahnesi - YouTube
Alırım iki dal haberin olsun bir kesmezzz benii :)
Burdan sosyal mesaj vermek istiyorum
Böyle bir kaza yapmak dünyanın başka ülkelerinde idamı gerektirir
O zaman idam geri gelsin adam öldürmeye tam teşebbüs var
Bu basıl bir azrail elçiliğidir bu nasıl bir kafa tasında beyini evde bırakıp taşıt kullanmaya çalışmaktır
Ölseydi üzülen olurmuydu şöför için ben üzülürdüm kolay gittiği için sakat kalmasını yeğlerim
Mallık dersi varsa bir yerde bu video eğitim içeriği olarak verilmeli
Herkes hızlı
- Aslında ordan her türlü geçerdi o araba, video ilk izlediğimde hass dedirtti bana. Ben metronuse girdi zannettim. ALLAH'tan cana gelen olmamış egea aile falan değilmiş.
Poloyla 3 bant yapmış adam. Güzel sayı.
Allah bizi korusun bunlardan.
Benzerini avcılarda bir corsa yaptı onume dalarak. Bu yaşlarda, aynadan farkettim gelişini, fren yapıp kaçtım tam daldığında. Arabada eşim var cocugum var. Birşey olsa Allah korusun, öldürmeye kıyamazsın kolay kurtulmasın diye.
Yazık olmuş, linç başlar belkide başlamıştır muhtemelen.
Herkes gigi galli mna kodumun memleketinde
Valla Çarpmış ALLAH tan kimseye zarar vermemiş..
İlk düşündüğüm buydu..
İkinciside ölmemiş şükür..
Acaba bundan da yırttığı için masum şekilde yolunda giden insanların canına zeval gelmediği için akıllanacak mı , sükredecek mi? Yoksa kedi misali 9 tane canı mı var sanıyor? Allah ıslah etsin.
Sonunda geberecekte yanında birini götürmese bari..