%100 Geyik Amaçlı Hazırlanmış Bir Videodur..
)
%100 Geyik Amaçlı Hazırlanmış Bir Videodur..
)
Gönlünde Bana Yer Yoksa Sevgilim, Farketmez Ben Ayakta da Giderim.
Aslında güzel anlamlı bir mesaj olmuş ama ben bu işin biraz abartıldığını düşünüyorum bu hayatta en çok kullandığımız şeylerden birtanesi cep telefonu ve bunun da yenisini güzelini almak herkesin hakkı maddi gücü yerinde olan herkes alabilir alamayan da parasını biriktirip alabilir 5 bin tl ilk araba da da 4 teker var 500 bin tl lik araba da da ikisi de hareket ediyor ama kredi çekip araba alıyoruz
Bizim anacımız Geyik amaçlı bi video hazırlamaktı. Ama hepimizin bildiği üzere durumu olan yada olmayan herkesin deli gibi bu tarz cihazlara para harcama hevesleri iyiye giden bi eğilim değil. Tüketim çılgınlığına biraz dur demeliyiz aslında toplum olarak. Herkes kendi kesesinden yiyebilir sözümüz yok elbette ama bunlar milli servet bi bakıma.
Gönlünde Bana Yer Yoksa Sevgilim, Farketmez Ben Ayakta da Giderim.
Hocam kesinlikle çok haklısın ama ben mesela teknoloji yi bununla ilgili haberlere bayılırım ve benim için cep telefonu her zaman en yenisi olmalı imkanım kurtardığı sürece alıyorum ve zerre pişmanlık duymuyorum sitede diecast koleksiyonu olan arkadaşlar var her aracı +1000 tl demek ki gerçekten bu hayatta zevkler ve renkler tartışılmaz
Iphone için böbrek satmak sonuç;sebep,insanlara verilen değerin maddi unsurlar çerçevesinde olması.Sebep-sonuç anlayışı değiştiğinde her şey değişecek.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
note3 var 2 senedir kullanıyorum bozulsa da iphone7 alsam diye bekliyorum
arada 3 katı fiyat farkı var ama yaptıkları işler aynı
arabayla telefonu karşılaştırmayın
İmkanın varsa alırsın, yada 6s'in işlemcisi sana yeterli gelmez, kameradının en deray özelliğini bile kullanırsında 7'de olan ekstra bir özellik senin için çok önemlidir anlarım. Ama sen git 2700e satılırken faturaya ilave 4000e 36 ay taksitli 6s al, sonra 7 çıksın 6s'i sat üstünü kredi mredi tamamla al sonra nasıl bir paylaşım yapsamda insanlar iphone 7 aldığımı anlasa diy telefonla resim çekiloldumu şimdi?
Ben 3 yıl önce aldım bir tane akıllı telefon. Pişmanım... 3 yıldır hiç bir şeyini kullanmamışım... Artık üstün güç tasarrufu moduna alıyorum direk 3310 oluyor zaten kafam rahat...bir daha da almam demiyimde çok pahalı telefon almam... Iphone ise ilginç bir şöhreti, şaşası olan bir telefon... Alıyor insanlar yapacak bir şey yok...
![]()
benim iphone 5 im vardı S değil düz 5 ve hala duruyor evde ama artık güncellemelerle öyle bir yavaşladı ki mecburen değiştirdim 6s plus almıştım 6s çıkınca
ekran büyük olması güzel
aslında iphone 5 i güncellemelerle *** etmeden önceki kadar hızlı sayılır ama yani düşününce i phone 5 ile kıyaslanamaz bile diyeceğim birşey varmı yok
bunada update tecavüzü olmaz başına birşey gelmezse gittiği yere kadar kullanırım eğer 7 nin muhteşem bir yanını görmezsem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)