Kustum laaaaa bu nasıl bir israftır
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Evladım olsa baba diyecek diye eve gitmem. Tam israf![]()
ergenlık cagı bıtsın ses bı tonuna otursunda ondan sonra tekrar ceksınler klibi.şuan ses klibin onunegecmıs .ses muthıs.
Kesin iyi para teklif ettiler yoksa bu riske insan evladı aklı olan girmez.yada sonrasını düşünmediler....
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Condom virali arkadaşlar, sakin olalım lütfen.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Vine fenomeni değil mi bu eleman. Orda da böyle troll troll hareketleri vardı![]()
'14 Seat Leon TDI
Araç sahipleri akıllı hiçbirini direksiyona geçirmemişlerklibi 20 dakikada çekip oradan kürt böreği yemeye gitmişlerdir muhtemelen
![]()
CAN CEYLAN
Klip troll, klip geyik, son zamanlarda sürekli yenisi çıkan ''kertenKELLE ft. muşMUĞLA'' tarzı işleri ti'ye almak için çekilmiş.
Drehmoment ist wichtig
Ablamız henüz 16 yaşında, onun Parodisini yapmışlar,
avrupada uzun süredir var olan bir olay, ben sevdim açıkçası,
genelde herşeyin b.kunu çıkarmayı severiz, bu kültürüde kısa sürede tüketmeyiz umarım
link: Emrah Karaduman - Cevapsız Cınlama ft. Aleyna Tilki - YouTube
Onlara bununla cevap veriyorum
kasım şeren aşk benimle - YouTube
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Çok iyi parodi olmuşBu parodi olayı artmalı bence
Published on Oct 17, 2016
Gereksiz Yanlama parodi şarkımıza efsane bir klip çektik. Danslar, makinalar havada uçuştu.
Klip çekimimizi yapan jetontv'ye ve makinalarla klibi coşturan The Makina'dan Buğra'ya çok teşekkür ederim.
:S
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)