Ben kasamadim o kadar kapattim videoyu :D
Printable View
valla ıphone 7 beklediğim kadar iyi değil bence değmez fiyatta . kamera arada donma yapıyo bazen takılmalar oluyo.6s den öyle aman aman bi farkı yok
Videoda konuşma seslerinin çok kısık kalması fon müziğinin yüksek gelmesi dışında ben beğendim. Vurgulanmak istenen ifade güzel. Hatta sonunun şöyle bitmesini bekledim. " Adam böbreği satar iphone 7 alır. Getirir işyerindeki arkadaşına bende aldım gibisinden bir şey söyler. Arkadaşı basar kahkahayı ve arkasından bunun 8'i çıktı der" :D
Telefon konusuna gelirsek malesef tüketim çılgınlığı ülkemizde feci boyutlara ulaştı. Adamın cebinde TL yüklemeye parası yok arkadaşını ödemeli arıyor yada net paketi bile yapamıyor cebinde iphone7 , samsung s7 vb. telefon var. Alma abicim alma cebinde paran yoksa o telefonu alma. Sanırsın holding ceosu herif.
Birde telefonun hiç bir özelliğini kullanmayanlar var. Adam daha sms gönderemiyor , tek aktivitesi alo demek ve facebookda gezmek ama gidiyor 4bin liralık telefon alıyor. 400-500 liralık telefon neyine yetmiyor. Ben işim gereği sürekli mail hesaplarımı kontrol ediyorum , banka işlemlerini yapıyorum , kargo takip , web site takip , anlık not alma , sosyal medya , ürün fotoğrafı ve videosu çekme ve hatta yeri geldiğinde web site düzenleme işleri bile yaptığım halde kullandığım telefon note 2 :D Bozulana kadar da yeni bir telefon almayı düşünmüyorum :)
Kısacası cebinde paran yoksa ve aktif olarak telefonu kullanmıyorsan alma kardeşim. Alıyorsan da vay efendim hattımda TL yok , faturamı ödeyemedim vs. vs. sızlanma :)