Her konuya salça olmayın yaa, amma sıktınız . Siz karar veriyorsunuz islama ne uygun ne değil. Konu islam mı yoksa güzel gençlerimizin yaptıkları balo mu ? Yoksa amaç tartışma çıkarıp konunun kilitlenmesini mi sağlamak ?
Printable View
Her konuya salça olmayın yaa, amma sıktınız . Siz karar veriyorsunuz islama ne uygun ne değil. Konu islam mı yoksa güzel gençlerimizin yaptıkları balo mu ? Yoksa amaç tartışma çıkarıp konunun kilitlenmesini mi sağlamak ?
Diyanetten daha fazla din işleri ile ilgilenip sinektan yağ çıakrarak milleti İslam düşmanı şeklinde yargılayan sensin ve burada ben sert girmiş oluyorum öyle mi ? Ardından ha demek öyle değillerse herkesten özür diliyorum diyen yine sensin. Allahtan forum ortamındayızda insanlar cevap verebiliyor kendisini ifade edebiliyor.
Yaşa başa takılan biri değilim sende takılma. büyüklük yaşla olmaz milleti anlamakla, ön yargı yapmamakla, anlayışlı olmakla olur....
Hala devam ediyorsun ya kim islam karşıtı olabilir bu forumda ? Farz et ki islamı değil de farklı bir dini benimseyen insan var nolacak arkadaş ?
Rahat bırakın şu güzelim islam dinini. Yaşanması gereken en güzel din islam dini ama siz bir güzel kötülüyorsunuz ki . Zaten ortadoğunun bu halde olmasının tek sebebi islam dininin farklı şekilde kullanılması . Devam edin durmayın .
E sen şimdi bilip bilmeden benim hakkıma girdin ? Beni tanımadan yargıladın ? Bknz. kul hakkı nedir ? napıcaz ? İnce düşüneceksek bunlarıda düşünücez dimi ama ?
İlk başta insan olmayı ve saygı göstermeyi öğren. Atıp tutup vay efendim yanlıs anlamısım özür dilerim modunda gezme.
@Low-Rider online mod olarak seni gördüm. Rica etsem, benim yazmış olduklarım da dahil konudaki alakasız mesajları temizleseniz de güzelim konu hiç olmasa.
Birde ben dahil olmak istemiyorum çünkü aksi görüşlü kimseyi kendi görüşüme inandırmakla uğraşmamam bundan sonra ama.
Dinimden şüphe edene varsa bildirmek isterim ki, benim dinimle sorunum yok, diyanetle var! dini siyasete alet edenlerle var! fetvalarla beyin yıkayanlar ile var! benim sorunum tüm okulları imam hatip yapmaya çalışan zihniyetle var! küçücük sabiyi önce türban giydiren, sonra evlendiren ahlaksızlar ile var! giyimi kuşamı için karşısındaki kadını taciz eden, hakaret eden, dayak atan cibilliyetsiz ile var! Türban takıp susanlarla, tecavüze uğrayıp utananlar ile var! sakal bırakıp saman altından su yürütenlerle var! buna göz yuman ve doğmamış çocuğumun hakkını yiyenlerle var!
Alıntı yapıldı diye mesajım üstünden ilerleyen polemiğe istinaden yazıyorum! kimseye nasıl büyüdüğümü, neye inandığımı ve nasıl ibadet yaptığımı anlatmak zorunda değilim ama ahir ömürde, ahireti kazanmak için önce bu dünyanın kurallarını yerine getirmek gerek, önce insan siluetinde geldiğimiz bu dünyada insan olmak gerek!
Karanlıktan aydınlığa çıkış, Türk bayrağı zoruna gitmiş yobazın belli ki.. Sanıyor ki Cumhuriyet'i savunuyorsan, islam düşmanısın.. Algısı bu kadar.. Ötesini idrak edecek potansiyeli yok. Ama yok en süper Müslüman kendileri, her b0ku bilen kendileri.. Ulan bunca insanın günahına girdin "islam düşmanı" diyerek, özür dilerim deyince bitiyor mu?
Video da çok güzel, din kisvesi altında 4 tane karı alıp evini playboy sarayına çeviren, dini dilinden düşürmeyip milletin hakkına giren, kadını erkekten aşağı gören yobaz takımı gitmiş, yerine Türk bayrağı ve Cumhuriyet gelmiş.
Türk, Cumhuriyet, Birey, Vatandaş kelimeleri fazla geliyor bunlara.. Teba olmak yakışır fıtratlarına..
Videodaki dans, kıyafetler, İzmir, Atatürk, Cumhuriyet zoruna gitmiş belli ki.. zoruna gitmiş ama bunu söyleyecek kadar yüreği de yok. Yüreği olmadığından kimse islama laf etmemişken gelmiş burada islam karşıtlarına rerere rörörö diye geveliyor..