inşallah ceza almaz adam. çünkü herkes yapabilir herkesin başına gelebilir. banada adam elma fırlatmıştı bende direksiyon kilidi fırlatmıştım. bir anlık sinirle herşey olabilir.
Printable View
inşallah ceza almaz adam. çünkü herkes yapabilir herkesin başına gelebilir. banada adam elma fırlatmıştı bende direksiyon kilidi fırlatmıştım. bir anlık sinirle herşey olabilir.
@Kadyr
Abi o ne çeşit bir münasebet bu olayın aslı ne çok merak ettim.:D
arkadaşım bu tıpler dedıgın cocuklar sanslıydı, sen yaparsın kafayı carparlar yere ve ölürler.
hıcbır canlının canı almak sıze dusmez. lutfen sacma sapan mesajlar atmayın, rıca edıyorum. durdurun, tartısın kavga edın sıkayet edın her haltı yıyın ama hareket halındekı motora carpmak gıbı bırseye kalkısmayın. bıcak saplamakla benzer bır harekettır benım gozumde
yanımda şimdiki eşim var. fiat ducato servis aracı makas atarak gidiyor. bende soldan gidiyorum. baktım üstüme üstüme geliyor sellektör korna baktım hala geliyor ani frene asıldım mecburen yoksa bariyere sokucaktı şe....z.
geçtim yanına sağ taraftaki camı açık ne var laaoon yaptı. sana ne var lan dedim. elma mı ne yiyodu fırlattı kapıya çarptı bana gelmedi :D bende atıcak bişiler arıyorum. kilidi gördüm dedim vurucam şe....ze. tam elimi ayarladım yanıma doğru geliyor o yüksek olduğundan farına ayarlayıp yapıştırıcaktım. bu arada temdeyiz 70-80 hız var. tam yanıma geldi çıkardım elimi farına vurucaktım bu anladı ani frene bi asıldı sol şeritte vuramadım tabi kıramadım farını. bende fırlattım kilidi sanırım üstünden geçti oda durdu inşallah dedim alttan patlatmıştır. farını kırsaydım daha iyi olucaktı da ilk defa yaşadığım için beceremedim. o an ınsanın gözü kararıyor yanınızda kız arkadaşınız bağırıyor bir yandan sen sinirlerine hakim olamıyorsun. allahından bulsun şe....zler. hepsinden uzak olmak lazım ama aynı havayı soluyoruz haram ediyorum hava hakkımı bu tip d...l israflarına
Speedy Mustafa gibi aynı :D
Bana nutella attı, ben naptım? Bıçak attım
https://www.youtube.com/watch?v=IjYByeCM7aE
Çok yaşa emi bildiğin 3 dk dır kıs kıs gülüyorum :D ahahahaha ya. Aman atma bir daha.
Yanlız ben bağırmanın 1 tık ötesini yaşadım.
hatun aşağı inmeyim diye kolumu öyle bir tutmuş olayın sıcaklığı bitince bir baktım sağ kolun dirsek altında tırnak ve ezilme izleri var :D
Valla insan kaybediyor kendini çok sabırlıyım ama ne bileyim bir gün bir şey gelmese başımıza iyi.
evliyim şimdi evlenince yumuşak oluyorsun :D
videonun öncesini bilmediğimiz için yorum yapmak saçma olacaktır.
@Grimlord
5.19'da Nutella'yı alan polis memuru ilerleyen saniyelerde gerçekten Nutella atıyor.Daha da komiği eleman da önce bıçak sonra satırla karşılık veriyor.:D
https://youtu.be/ScjyhxoPo_0
Neden insanlarımız bu kadar sinirli ve gergin ki birbirine karşı... Daha anlayışlı olmamız şart...
Adam şanşlıymış ki motordakilere birşey olmamış. Kafasını yere vursa veya sırt üzeri ters düşse ölür ya da sakat kalabilirdi. Al başına belayı... Ne kadar haklı da olsan yiğitlik zaten o an sinirini bastırıp mantıklı düşünmekte. Hepimizin başına gelebilir anlık sinir patlamaları. Rabbim karşılaştırmasın.