Böyle insanlar ölmez işte. Olan yolda gideni masuma oluyor
Printable View
***na koduğumun veleti, videoyu izledikçe kötü oluyorum.
Ehliyetsiz olmasının alkollü olmasından bi farkı yok bence.
Allah korusun ya. Resmen pamuk ipliğine bağlıyız.
Videonun uzun kısmı olursa daha net konuşulabilir yapmak istediği şeyin ne olduğu.
yavas yavas gelıpte bı anda hakımıyet kaybedenı ılk defa gordum sacmalamayın ne hakımıyetı aracın gelısıne bakın youtuberlar dupeduz cinayet bu
Allah ölümün bile hayırlısını versin çok kötü bir ölüm Allah rahmet eylesin
a** iti keşke kendi geberseymiş sadece. Kaçtane günahsız insanın başını belaya soktu ocak söndürdü şerefsiz.
çok sığır adam var.çok mal adam var,çok gereksiz adam var . Allah rahmet etsin . trafiği makas atıp birbirine katana 200 lira ceza varsa yanlarken can alana 2000 tl çıkar verir kurtulur.
arkadaşlar haklısınız çok kötü bir olay, ama biraz kelimelere dikkat.
Emin olun daha ağırlarını ben içimden ediyorum, sizde içinizden edin.
Orosspuu cocugu kime denir? Tarifini bilen var mi...
Kamyonet köprüden düşerken geber, geber diye kaç kere tekrar ettim. Allah rahmet eylesin.
Anası bunu doğurmamış , sıçmış. Dümdüz , bomboş yolda hakimiyet kaybetmek nedir. Babası zamanında hakimiyeti kaybedip çarşafa rahatlasaymış. Böyle bir ölüm şekli mi var yaa. Yolunda yürüyen insanları ez , köprüden aşağı at , öldür sonra , hakimiyeti kaybettim hakim bey. Babamın haberi yoktu arabayı gizli aldım ( Baba ceza almasın ) , billurlu bi avukat , koğuş mübessiline akıt gelsin ( Oğlumuz rahat etsin ) hele bir de parti kanalı varsa cezaevi müdürü gardiyanlar sen biziim kardeşimizsin şekli. Ateş düştüğü yeri yakar kül olur hayat devam eder ohh ne ala memleket.
Gece gece bürün dengem bozuldu bu nedir yaaa.
Allah affetsin de ; Beter olur inşallah.
-1 oksijen israfı aramızdan ayrıldı.
darısı şu her göbekte yanlayıp, instagramda popi kastıran f30'lu ergen tayfanın başına.
Korkuluk ta emanetmiş. Hiç direnmedi.
Ölümün böylesi :confused:
Allah ramet eylesin.
evden çıkarken vedalaşıp akşam eve vardığında şükretmek lazım...
kendı halınde yürürken olmadık sekilde adam vefat etti. kendi şerdinde araba süren adam hiç olmayacak sekilde birisnin üstünden geçti.
allah sabır versin
Vay arkadaş hep diyordum şansa yaşıyoruz diye al sana kanıtı.
Videoyu ilk izledim yanlayan lavuk düştü sandım, sonradan yaya olduğunu anladım.
Hiç kimse böyle bir ölümü hak etmiyor, en ağır cezayı almalı.
Hakimyet kaybı olduğuna inanmıyorum çünkü videoyu 0.25 hızda izleyince arabanın zaten dönerken koptuğu belli,
hız sınırlarına uymazsan o araba kopar ki kopmuş zaten.
17 yaş ehliyet yok, dönerken yanlamaya çalış / hızlı viraj al vs vs.
Benim gözümde cinayetten farkı yok.
Ölen kişiye çok çok üzüldüm.
Sonra aşağıdan geçen beyaz aracın sürücüsü olduğumu düşündüm elim ayağım titredi.
Köprüden önüne insan düşüyor allah muhafaza :S