Hapi atip koltuga gecmis :D o hareketler nedir ya :D
Printable View
Hapi atip koltuga gecmis :D o hareketler nedir ya :D
10 senedir o pedala basıyorum bu kadar keyif almadım. imrenmedim desem yalan olur :D
bu yunanlılar garip insanlar anlamak mümkün değil
motor ciddi sağlammış ya :D
o pedala basışı o vitesi kavrayışı çekmişim 3 ten 2 ye hareketleri, yan verdiğinde koltuktan geri zıplaması falan anlayamayız beyler :)
Çok eğlendim ya bir ara harbi gözü dönüyor yalnız :) Ağır magiruscu olur bundan.
Eskiden bir sınır vardı; ne bileyim o semte girdiğinde veya o sokağı geçtiğinde bunlardan sürüsüyle karşına çıkıyordu; her semtte inşaat olunca herifler heryere saçıldılar. Nesilleri tükenir diye beklerken hepten çoğalıyorlar ve yayılıyorlar; bir araştırma yapsınlarda olmadıkları yere gidip taşınayım ömrümün geri kalanında bari görmemiş olayım.
Son gaz kelebeği bükücü
yunanistanin dünya çapındaki modifiye fuarında yaşanan anlar kameramıza an ve an yansıdı , teofilo teodors adlı genç arabasının gaz pedalına hunharca bastı
Hunharca güldüm ya bu nedir ya gaza basıcam diye kambur olmuş. Birde tokatlıyor bi faydası olsa zaten kesicide :Dhahahaha
Enseye şöyle bir vurmak istedim.
enseye tokat - YouTube
Araç tofaş, eleman kertenkele hashtagler neden honda :D Yemin ederim kullandığım arabanın kullanıcı kitlesinden nefret ediyorum.