Benim de kaza anım var.
Telefonla aradım,
- baba ben kaza yaptım
- sen yapmazsın, arkadaşına mı verdin arabayı?
- evet
- siz de bişey var mı?
- yok
- tamam boşver
Printable View
Benim de kaza anım var.
Telefonla aradım,
- baba ben kaza yaptım
- sen yapmazsın, arkadaşına mı verdin arabayı?
- evet
- siz de bişey var mı?
- yok
- tamam boşver
adam duygu karmaşasında dövmek ile sükretmek sonunda doğru karar veriyor bizde yaptık o yaşlarda ufak tefek sürtmeler harici bir şey olmamıştı dönüp baktığımızda ne gerek vardı diyorum
97 E200'le bariyer anımızdan sonra:
- Baba ben kaza yaptım
+ Birine bi zarar geldi mi?
- Hayır herkes iyi
+ Sana bisey oldu mu?
- Hayır iyiyim
+ Sen kaza yapmazsın 17 senedir bizde olan araba sonucta baskası mı suruyodu?
- Hayır ben suruyodum
+ Iyı bakalım neyse cekıcıye yukle veysel ustanın dukkanına ındır hadı gecmıs olsun
Allah göstermesin babama böyle bi durumu anlatıp fotosu çeksem ağlayası gelir sanırım fena pimpirikli araba konusunda ama ilk soracağı soruda sende birşey varmı olur. Yok dersem siktiret ozaman der telefonu kapatır yanıma gelir.
Ehliyetimi aldığım gün büyük kaza atlattım spin atıp durduktan sonra radyatörü patlattigimi fark ettim ve babami aradım
+Baba kaza atlattım ben
- Sende bişey var mı ?
+ Yok baba radyatör patladı galiba
- Nerdesin ?
..
Babam askeri personel olduğundan askeri araç ile yanıma geldi öyle bir sarıldı ki neredeyse ağlayacak koca adam. Gömleğin de terden kuru nokta kalmamıştı resmen. Dönüp arabaya bakmadı bile beni geldiği araçla eve geldigi arabayla eve göndermeye çabaladı ..
2012 de park halindeki aracıma araba çarptı. O zaman da babam yurt dışı gorevindeydi
+ Baba arabaya park halindeyken başka bir araba çarptı büyük ihtimalle pert..
- sende birşey var mı ?
+ Yok baba içinde bile değildim
- Git daha iyisini al
Bu adama dün izlerken ağız dolusu küfür ettim sonra da babamı aradım ve böyle bir adam olduğu için teşekkür ettim.
Yorumlarınızı #26'yı okumadan yazmamanızı tavsiye ederim.:)
bence babanın kızdığı araba yada maddiyat değil o tuzu biber asıl kızgınlık hastane diye başka bir mevkiide farklı şekilde ortaya çıkması
bende yeğenime araba verirken oğlum hangi semte gidicen avcılar mesela bak başka yer olursa haber ver yada söyle saklama ki ulaşamadığım aksi bir durumda seni nerde arıyacağımı biliyim . kaç defa arabayı vurdu hiç kızmadım sağlık olsun dedim geçtim ama ne zamanki bana arka sokağa gidiyorum deyip gazlarken 10 km ötede yakaladım kötek yedi . adam bnce haklı