Deme öyle deme deme ASARLAR :D
Printable View
Özellikle bir ortama girdiklerinde çok kral bir vaziyetmiş gibi olmazsa olmazlarından;
marlboro,zippo, iphone x, cüzdan masanın üzerinde durur.
"Bak bak, işte ben buradayım aradığım hatun;"
- Arabanın benim olması, kiralık olması, yada başkasından ödünç alınması önemli değil; sonuçta anahtarı bende...
nargile erkeğimi dediniz
YouTube
Whatsapp ihbar hatlarına gönderin görüntüyü belki görürde utanır.
Utanmaz ki, meşhur oldum diye sevinir. Bir kesimin kablolarını ters bağlamışlar. Kötü olanı iyi zanneder, yapılmaması gerekeni yapar. Youtuber olur video paylaşır, şakşakçıları çoğalır. Elin adamına ışıklarda efendi efendi bekliyor diye küfür eder, video çekip yayınlar.
Bitmiyorlarki, sürekli çoğalıyorlar.
Dün evden vakitli çıktık eve mutfak alışverişine diye Metro'ya falan gittik. Atatürk Caddesi'nin başında Mesa Koz karşısındaki kavşak içine millet serilmiş, mangal yakmış. Otomobilleri yol kenarına park etmişler. Ne yediğinin faydası ne yaptığının faydası var. Egzoz gazının dibinde mangal yapıp et yada kanatlı yiyecek, ateş yakmayın levhası altında mangal yakıyor, yol kenarına otomobil park ediyor. O otomobilleri çekip İstinye Yeddi Emin'e götürüp araç başı 2.000 TL ceza kilitleyeceksin birde üstüne kavşak içinde mangal yaktı diye oradan da 2.000 TL kilitleyeceksin, yemin ederim ekonomi canlanır, bunların da hem cebi yandığından hemde yediği burnundan geldiğinden bir daha o 4 ayaklı davranışı yapmaz.
İstisnalar alınmasın ama BMW Türkiye'de kullanıcı profili en barzo olan marka.
Bi bitmediler... Aslında hemen her ilde insanların araçları ile gazlayabilecegi pistler yapılsa, insanlar da bu ihtiyaçlarını bu pistlerde giderse çok daha iyi olur ama ne pist var ne de piste girecek zihniyet. Daha çok zaman ister.
Kardeşim yengenin boğazı yandı kafa getir hadi bakiyim.
http://bi-bak.de/wp-content/uploads/...645imageja.jpg
Yıldızcı tayfayı unutmayalım. Kavşaklarda dönemeselerde gönüllerde dönüyor onlarda :D
Bmw markasini bırakma sebebim budur iste kendimi bildim bileli cocuk yastan itibaren babamdan dolayı Bmw ile tanıştım ailenin bir ferdi sayılırdı. 3 kasa 5 kasa M serisi hepsini zamaninda kullandim.80 li 90 yıllar hem bmw nin hem kullanıcı portföyünün altın cağlarıydı.Bmw prestij di ama son 10 yıldır bu iş bitti malesef. Satıcısı kullanıcısı parcacisi ustası hepsi birbirinden beter oldu.Bu sebeplerden dolayı çok sevdiğim ve aşik oldugum bu markaya 2 yıl önce birdaha binme me kararı aldım ki iyikide aldım.Ankarayi bilenler icin soyluyorum yeni doğandaki torbacılar bile F kasa bmw ye biniyor görüyoruz duyuyoruz Simdi ise amerikan markalarını kullanmayı tercih ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=05Bvsqqq4KM
YouTube
yan bastın hasan darısı senin gibilere
Evet şükür sadece kendisine zarar vermiş.
Hahaha nasıl bastı kaçıyor zibidi :D