140journos kanalından belgesel tadında bir video daha
adana- mersin arası motor yarışları - intikam vs eski öğrencisi![]()
![]()
140journos kanalından belgesel tadında bir video daha
adana- mersin arası motor yarışları - intikam vs eski öğrencisi![]()
![]()
İntikam soğuk yenilen bir yemektir
Bu soyunmuşta gelmiş)))))
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
4.50 de çıkan arkadaşlar formumuza üyeler lütfen yazarken ona göre yazalım nikleri @TigeR ve @Efswap ancak onu efswap olarak bilmezler intikam olarak tanınır alemde.
Ahuhahshs Ağladım gülmekten yaa bunlarla her hafta video çekseler ne olur sanki ahahahaha rövanş isterlerse yarışırım ancak kaporo isterim beleşe olmaz ahuhahshshs![]()
süper ya![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bir savaş çıksa düşman bizdeki kitleye strateji yetiştiremez.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Müziğe gel.
İnanmışlık, adanmışlık, yetişmişlik, vb. vb. ne ararsan var![]()
@Shadow_Dancer i de bu tayfa yetistirdi.
Videoyu izlemedim ama az çok tahmin ediyorum.
Adana'da ve Mersin'de, yazın kliması püfür püfür estiren avm'ler var. Biraz o avm'lerde kafaları serinletirlerse az da olsa tedavi olacaklardır diye düşünüyorum.
P.S: Adana'da yazın ortasında daha henüz uçağın kuyruk kısmından merdivenlerden inerken yüzüme yüzüme uçağın motor sıcaklığı çarpıyor sanmıştım ama suratımın gavur organı gibi yanmasının sebebi güneşmiş![]()
Bu kanalın güzel videoları var, geçen akşam izlemiştim bende keyifli baya
Herif ağırlık azaltmak için ayakkabı bile giymiyor
Kanala abone oldum çok güzel videoları var,ilk kez ileri sarmadan videolarını takip ettiğim bir kanal var![]()
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)