|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E21 325 TURBO
|
e21 in butun sorunlarini hallettikten sonra artik satmaya karar verdim ben bu zamana kadar duzgun yurumesi icin herseyini en iyi sekilde yaptim en son olarak kaporta boyada yaptirdim dosemesi jantinida taktim..almaya niyetin olan arkadasa elimden gelen fiyatta guzelligi yapmaya calisacam..motor toplasan 1500 km yapmamistir islerden ve maddi nedenlerden arabanin toplanmasi biraz zaman aldi en son olarak sanzuman ve baski surekli sorun cikartiyordu sanzuman e30 6 silindir takildi baskida e36 m3 286 ligin baski ve volantini taktim volan ve baski ankaraya gitti orda baskent balatada 6 yaprak bronz yapildi ayari yapildi ..suan sorunsuz olarak yurumektedir
fiyati.30 000 tl tel.0507 374 94 06 yapilan islemler E21 M20 325 Motor: 84 mm piston 325 krank 325 emme manifoldu cometic conta Arp saplama custom turbo manifoldu KKK27 Turbo yag sogutucu kit Tial 44MM WG Tial 50mm Blow Off Valve RC 750cc enjector Aeromotive A1000 Pompa Aeromative pompa filitresi Aem regulator Buddy Club 76mm Eksoz Custom 76 mm downpipe Custom 76 mm ara ekzoz boruları Custom intertcooler pipe custom fuel tank(fuel catch yapmadan kendi deposunu iptal ettik bagaja modifiye edilmis baska bir depo kullandik) Cusco oil catch E36 m3 volant E36 m3 baski 6 yaprak bronz balata İşletim sistemi MegaSquirt MS2 V3 Edis 6 atesleme modulu Accel atesleme bobini Custom harness Buddy Club condenser Hks Yag Basinc Hks Yag Sicaklik Hks Basınç saati Aem WideBand Aem Egt Hdi Boost controler İç Ve Dış görünüm: Momo Direksiyon Recaro Koltuk BBS rs arka 10*17 ön 9.5*17 235-40-17 arka lastik 205-45-17 on lastik Ön arka disk fren..on diskler 5 kasa ile deismistir arac 5 bijondur. Difrasiyel E36 3.45 ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
guncellll....
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
cuma gunceliiii
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
hafta basi gunceliii
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
boost gunceliii
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yeni yil gunceli
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|