|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
VAZGEÇMİŞTİM TEKRAR SATILIK
![]() FİYAT : 23.850 TL TEL : 0545 301 23 04 EMRE 2004 MODEL MAKYAJLI KASA GRİ RENK 83,000 KM DE İKEN 2008 NİSANDA ALINDI ŞU AN 125.300 KM DE. YAĞI VE YAĞ FİLTRESİ YENİ DEĞİŞTİ 100.000 BAKIMI 98,000 DE İKEN ÖZEL BİRKAR HONDA SERVİSİNDE YAPILDI. 4 LASTİK YENİ ÖN VE ARKA TAMPONDA SÜRTMELERDEN DOLAYI BOYA VAR, ARKA TAMPON PARK HALİNDE İKEN ÇARPMADAN DOLAYI DEĞİŞTİ (TAMPON HONDA İNALLARDAN ALINDI) RAPOR RESİMLERİ MEVCUT. KAPUTU TAŞ İZLERİNDEN VE ÇITAYI İPTAL ETMEK İÇİN KENDİM BOYATTIM, ŞU AN YİNE ÇITASINI TAKTIM. KAPUTU VE ÖN TAMPONU ARKA TAMPON BOYANIRKEN BOYATTIM. (ARKA TAMPONUN BOYANMA SEBEBİ AŞAĞIDA RESİMLERDE VAR ) BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİNDE SAĞ ARKA ÇAMURLUĞU DEĞİŞMİŞ. BEN ALIRKEN GÖSTERMEDİM ARABAYI, AMA SATACAĞIM İÇİN Bİ KAPORTACIYA GÖSTERDİM BUNU SÖYLEDİ. ALACAK OLAN KİŞİ DİLEDİĞİ YERE GÖSTEREBİLİR ARACI, EĞER BAŞKA BİRŞEY ÇIKARSA BENDE ONUNLA BİRLİKTE ÖĞRENİRİM ![]() ATİKER SIRALI SİSTEM LPG 3 AY ÖNCE TAKILDI, MUAYENE SÜRESİNE DAHA ÇOK OLDUĞUNDAN İŞLETMEDİM. FATURA VE PROJE KONUSUNDA PROBLEMİ YOKTUR, RUHSATA İŞLENMESİNE BİR MANİ YOKTUR. KENDİ SINIFINDA BENZİNDE EN AZ YAKAN OLAN BU MODELLER LPG DE İNANILMAZ EKONOMİK OLUYOR. ARIZA IŞIĞI YAKMIYOR. 05.02.2013 E KADAR MUAYANESİ VARDIR. FREN DİSKLERİ OMNİ MARKA ÇİZGİLİ VE HAVA KANALLIDIR. BALATALAR EBC GREEN STUFF TIR. SONY MARKA MP3 ÇALAR MEVCUT. MASRAF YAPMADAN ALIP BİNEBİLECEĞİNİZ BİR ARAÇ. ARAÇ BAŞINDA MAKUL PAZARLIK YAPILIR. EV ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM VE FİYATI PİYASASINA GÖRE MAKUL VERİYORUM. TAKAS KABUL ETMİYORUM. ARAÇ SATIŞI HEMEN VERİLİR. Not: Bursa da olanlar aracı tel ile görüştükten sonra görebilirler. Yine bursada olanlar aracı pazar günü oto pazarında görebilir, sağanak yağmur olmazsa eğer. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
Son Düzenleyen despe; 25-01-2012 08:49. |
||||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
Son Düzenleyen despe; 25-01-2012 08:45. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
güncel, elimi tutanu boş çevirmem
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
pancurumu ver laa
elimi boş çevirme
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
emre şuan araçta ecu olarak ne takılı sanırım degiştirmiştin.
en son olur fiyatını pmlersen dügünden sonra alabilirm |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
araç tamamen stock fabrikadan çıktığı gibi
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
- Hayırlı satıslar ama bişey rica edicem. Cam vizorlerine talibim ayrı satıyorsanız
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
tekrardan güncel...
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
2. sayfa günceli.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
araç satılmıştır konu silinebilir
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|