|
|
#1 | |||
![]() |
Aracım kazasız boyasızdır aracın sadece sag kapıda ufak bır cızıgı vardır oncekı sahıbınden olan boya olmaması ıcın sadece rutuslanmıstır aracın kısmı yerlerınde rutuslar bulunmaktadır cızıklerden ve tas ızlerınden dolayı aracımın butun bakımları yapılmıstır 4 balata trw marka orjınal balatalar yag suyu degısmıstır bujıler 3000 kılometre oldu daha orjınal yedek ngk bujılerde bulunmakta(sıfır)aracla bırlıkte alıcıya verılcektır aracımda
DR.Ecu yazılım İskender hears,downpıpe ve 76'' krom borular el yapımı 76'' krom son susturucu Intercooler K&N mafcase K&N acık fılıtre Manuel boost controller Boost Selenoid Prosport 60mm Boost Prosport 60mm Egt HKS Type 0 Turbo Tımer Ayarlanmıs amortısor ve yaylar (nam amortısor) HKS Bujı Bonalume baskı balata aracımın orjınal parcaları durmaktadır (ıntercooler,egsoz,turbo vsvs) alıcıya herseyı aracla bırlıkte verıcem aracım sorunsuz sıkıntısız czt lerdendır 2013 agustos ayına kadar muaynesı vardır. 0535 365 67 77 KIVANÇ telden ulasınız FIYAT:27.000pazarlıksız son fıyat 2006 model 66.000km Arac forum uyelerınden ozan abının eskı aracıdır eksık veya bılmedıgım bırsey varsa ozan abıde yardımcı olursa sevınırım alana sımdıden hayırlı ugurlu olsun.. ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
Son Düzenleyen KIVANÇ; 28-12-2011 01:20. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
fiyat yok
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
unutmusum pardon =)
duzeltıldı __________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 1,5 dci & Gc8 SBR 30
|
Km ve modeli de yazarsak
__________________________________ S o F i K
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu araç geçen aylarda kaza yapan arkadaşımızın eski aracı değilmiydi? ben mi karıştırıyorum??
__________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
evet rahmetlı arıf kardesımızın eskı aracıdır kazadan bır gun once satın almıstım arıf'ten aracı
__________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
Son Düzenleyen KIVANÇ; 25-12-2011 21:43. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
arkadaslar sanırım bır yanlıs anlasılma olmus 5. mesajdan dolayı aracın kazası varmı dıye mesajlar gelıyor aracın kazası yok arıf kardesımız yanı aracın eskı sahıbı baska bır arkasının aracında trafık kazası gecırmıstır bu aracla kaza falan yapılmadı 5. mesajı sılersenız sevınırım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ctR
|
araç satıldımı?ilan yok sitede.
__________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hayır henuz satılmadı sahıbınden kaldırdım sımdılık sadece burda ılan var
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ctR
|
ö.m. attım
__________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
almak ıstedıgım arac satılgı ıcın aracı sımdılık satmaktan vazgectım ılgınıze tesekkurler ılan sılınebılır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |