|
|
#1 | |||
![]() |
Çok sevdiğim bir arkadaşımın aracıdır.Biraz bende kullandım kefil olabilirim arabanın içinde tık ses yok.Ayrıca araba sanırım corsonın en fullu ortada kocaman ekran klimayı filan kontrol edebiliyorsunuz.Deri koltuk, Elektronik Iklim Kontrollu Klima, Grafik Bilgi Ekrani, Yol Bilgisayari, Sis Farlari, CD-MP3 Calar,Aux Girisi, Piano gogus <--Orjinal v.s bulunmaktadir.
(Ben kullandığımda yol bilgisayarında 6 lt yakıyor diye gördüm.) Onun dışında söyleyeceklerim arabayı arkadaşımdan önce akrabası bir bayan kullanıyordu doğal olarak sürtmelerden 4 parça boyalı ama kesinlikle değişeni filan yok,işte klasik bayan sürtmelerinden oluşan boyalar var tahmin edebilirsiniz saçma sapan sebeplerden dolayı.Boyalarda arabanın ön ve arka tarafında değildir buda bayan şoför tezini doğruluyor zaten Not: Düz vitestir. Muyannesi yeni geçen ay yapıldı. 0532 513 74 15 ERTUĞRUL 27 filan dicektir telde m3 lü emre diyin 26 ya kadar bırakır güzel araba düşünen varsa kefilim.. Son olur fiyatını ben zaten buraya kendim yazdım.Daha altına vericeğini sanmam. Malum sitelere satış için konulmadı sanırım. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
kaç model acaba? cmon kasa sanırım !