|
|
#1 | |||
![]() |
Aracın 2. sahibiyim. İlk sahibi Eskişehir Honda Yetkili Servisi'nde çalışmaktaydı.2011 Mayıs ayında Ankara'dan galeriden satın aldım(galeri sahibi ile aracın sahibi akraba) ve yaşıma biraz daha uygun bir otomobil almak için satmak istiyorum. Ayrıca ablam araba alacağı için bana istediğim arabayı alma izni çıktı.
Aracın tüm servis kayıtları Honda'da mevcuttur. Aracı almadan önce galeri sahibini delirtecek kadar araştırmasını yaptım(Ankara Speed Galeri). Şasilerde,direklerde,ön panelde vs. hiç bir hasar yoktur, hepsi ok gibidir. Tüm servis kaydını bizzat inceledim, tramer kaydında da bagaj kapağı değişimini gösteren bir masraf görünmektedir.Aracın sadece bagajı değişmiştir. Onun da servis kaydı vardır. Ki zaten servis küçücük bir tıklamada bile parçayı değiştirir, onarmaz ki öyle olmuş. 3 parça boyası vardır. Onlar da küçük sürtmelerden kaynaklı boyalardır. Eski sahibi bayan olduğu için ara sıra parketmekte zorlanmış galiba. Aracın içi tertemizdir, koltuklarında hiç bir deforme yoktur. Ben sigara içmiyorum, benden önceki de içmiyormuş. Kimseye de içirtmiyorum aracımda. Atiker Sıralı LPG vardır ve ruhsata işlidir. LPG 2008'de takılmış o da servis kaydında görünmektedir. Muayenesi 2012'ye kadardır. Kaskosunu yaptırdım ve devam ediyor kasko. Aracın tüm bakımlarını da Adana'ya gelir gelmez Project01 garaja yaptırdım. Aracın hiç bir sorunu yoktur. Orijinal kullanma kılavuzu, stepnesi,krikosu,bijon anahtarı, hatta aldığım günden beri araca aldığım yakıtın fişleri bile duruyor. Yakın zamanda aracın içinin, bagajın ve motor kaputunun altının fotoğraflarını koyacağım. Daha fazla bilgi için telefondan ulaşabilirsiniz. Ciddi alıcılara pazarlık payı vardır. Volvo S40 1.9T4, Kia Rio CRDI VGT (110'luk) veya tüm PD130 motoru olan vw,seat,skoda vs. veya üstüne para alabileceğim fiyatı uçmamış 1.4is ile takas olur. Bunlar dışında aynı fiyatlarda dizel otomatik, otomatik benzinli araçlarla takas yapılır, benim daha çok işime gelir çünkü ben Yiğit abinin Saxo VTS'sine niyetlendim, hemen gidip alabilirim. Diğer takas tekliflerinizi de değerlendirebilirim. Bu arada aracı alırken Ankara'da Honda Tech'e gösterdim. Yani Mertcan abi, Kadir abi ve Şeref Usta bizzat görmüştür ve onların onayıyla aldık. Aracın KM'si: 139.500 Aracın eksiklikleri: Oksijen sensörü bozuk, şanzıman kulaklarından birisi kırık. Araç fiyatı: 21.000 SAhibinden ilan no: 54052316 İletişim: 0beşyüz45 264 73 47 - Doğuş Kızıldenizli ![]() ![]() Fotoların devamı da burada.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4052316/detay/ __________________________________ Son Düzenleyen doush; 10-03-2012 01:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İlk güncel
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Civic degil bu Accord gunceli..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Günceeeeeeeellll
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok güncel
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yiğit abinin VTS'yi kaçırdım ama hala alınacak bir şeyler var günceli..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bol güncellii acillii falann
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Güncelcan.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Hala güncel.. Şu soğuk havalarda kaloriferi terletiyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ocak pulu da yattı guncelı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Tamponun sol arka köşesinde nazarlığımız oldu günceli..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Günceldir hala..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Neredeyse Civic parasına Accord..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
resim boyutlarını ufaltınız
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
uzun aradan sonra güncel..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Günceelll.. İstediğim arabayı biraz önce buldum galiba ies parasına accord çok acill..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
20.000 TL günceli..
|
|
|