|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B16A2_White One
|
İş yerinden bir arkadaşımın aracıdır. Oldukça temiz ve sakin kullanılmış bir CRX dir.
Satmaya karar verdi. Bilgileri ve sahibinden link i aşağıdadır. Honda CRX 1.6i-16V 1992 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 30940498 HONDA CRX 1.6SI - 16V 247.000 km`de 140 beygir Eylül 2001 yılında 133.000 km'de satın aldım. Temiz durumda, tüm bakımları düzenli olarak yapıldı. Aracın orjinal hali korundu, iç ve dış görünümünde herhangi bir modifikasyon yapılmadı, ciddi kazası yok, çizik, sürtme veya çürüme nedeniyle kısmi bakım ve parça boya yaptırıldı. . Üzerinde çevre duyarlı hava filtresi, merkezi kilit, alarm ve otomatik cam sistemi mevcuttur. . Lastikler 2.5 yıllık, son 3 yıldır yılda 7bin-8bin km yapıldı, en az 20bin km daha gider, acil bir bakıma ihtiyacı yok. . Otomatik sunroof fonksiyonel, sis farları mevcut, egzos başlıkları değiştirildi. . Üzerinde alaşımlı çelik jant bulunuyor, ayrıca önde 2x80X, arkada ise 2x250W Pioneer hoparlör sistemi var, 1 adet Pioneer mp3 girişli kaset çalarlı radyo/teyp verilecek. . Koltuk döşemelerinin bakıma ihtiyacı var. . Isıtma ve klima sistemi fonksiyonel, ancak soğuk-sıcak ayar düğmesi kırık. . 11 yıldır hiç yolda bırakmayan, problemsiz, düzenli ve abartılmadan bakımı yapılan türünün nadir örneklerinden çok değerli Honda CRX'im satılıktır. . Yaklaşık yakıt tüketimi şehiriçi 7.5 - 8 lt, şehirlerarası 7 lt civarındadır (bu araçla 90 km'de sebat eden 7 lt'nin altına inebilir
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Uzun zamandır satılık değilmiydi bu araç benmi yanlış hatırlıyorum ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: B16A2_White One
|
Aracın satılık ilan geçmişini bilmiyorum sattığını söyledi bende buraya yazdım ki gerçekten temiz CRX, sahibinin gazla, drag. rolling, vb. en ufak aksiyonu yok böyle bir crx bulmak zor bizlerden biri alsın da yazık olmasın arabaya dedim.
Sahibinden ilanında araç sahibinin adı ve telefonu var arayın konuşun detayını kendi anlatır size |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
iç kısımların fotoğrafları mevcutmudur elinizde
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|